11.4 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalSnopit in bataie pentru ca a pipait o fata

Snopit in bataie pentru ca a pipait o fata

Victima se zbate intre viata si moarte, iar agresorii au fost incatusati sub acuzatia de tentativa de omor calificat


Septimiu Segarceanu, de 39 de ani, din comuna doljeana Goicea, se zbate intre viata si moarte la Spitalul de Urgenta Craiova, dupa ce a fost agresat de cinci tineri la o discoteca din satul Plosca al comunei Bistret.


Barbatul a fost in noaptea de luni spre marti sa se distreze la o discoteca din Plosca. A baut citeva beri, apoi, prinzind curaj, a facut greseala de a pipai fundul unei fete. Nenorocul lui a fost ca fratele tinerei – Ionut Stoian, de 17 ani, din Bistret – a vazut faza si s-a enervat. Impreuna cu alti patru prieteni – Mihaita Stancu, de 18 ani, din satul Cirna, comuna Goicea, Marius Petrisor, de 15 ani, din Plosca, Andrei Bobina, de 19 ani, si Alin Dumitru, de 17 ani, ambii din Craiova – Stoian l-a asteptat la plecare pe Segarceanu, pentru a razbuna onoarea fetei pipaite.


Batut si aruncat in sant


Fara sa aiba habar ce-l asteapta, Septimiu Segarceanu a parasit discoteca si a plecat catre autoturismul personal, insotit de un prieten. Grupul celor cinci s-a agatat intii de prietenul lui Segarceanu, care a incasat un pumn in figura de la Stoian. Segarceanu a sarit in apararea amicului, lovindu-l pe Stoian in cap cu o cutie metalica pe care a scos-o din portbagajul masinii, moment in care a fost atacat de ceilalti din gasca. Dupa ce a incasat pumni si picioare cu nemiluita, Septimiu Segarceanu a reusit sa fuga. Batausii s-au luat dupa el. Pentru a-l opri, Mihaita Stancu a zvirlit dupa el cu o sticla de bere, care l-a lovit pe urmarit direct in ceafa, culcindu-l la pamint. Punind mina pe el, cei cinci l-au lovit pina cind n-a mai miscat, apoi l-au tirit si l-au aruncat intr-un sant de pe marginea drumului.


Septimiu Segarceanu a fost gasit in stare de inconstienta de un satean, care a anuntat politia si ambulanta. Transportata pentru ingrijiri medicale la Spitalul de Urgenta Craiova, victima a fost internata in Clinica de Terapie Intensiva in stare de coma, cadrele medicale fiind rezervate in privinta sanselor de supravietuire ale pacientului.


O echipa a Politiei Judiciare, aflata sub coordonarea unui procuror criminalist de la Parchetul Tribunalului Dolj, a reusit sa-i identifice pe autorii agresiunii. Cu exceptia minorului de 15 ani, ceilalti patru batausi au fost retinuti pe baza de ordonanta, pentru savirsirea infractiunii de tentativa de omor calificat, urmind sa fie prezentati in fata judecatorilor cu propunere de arestare preventiva. Daca vor fi gasiti vinovati, agresorii risca pina la 12 ani de inchisoare.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU