10.6 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalBatrina ucisa de roata rupta de la o remorca

Batrina ucisa de roata rupta de la o remorca

O batrina din comuna doljeana Leu si-a pierdut viata in urma unui stupid accident de circulatie petrecut duminica seara. In jurul orei 23.00, Valentin Andrei, din judetul Olt, aflat la volanul unei Dacii 1310, se deplasa dinspre Zanoaga catre Leu.


Masina sa tracta o remorca incarcata cu saci plini cu fasole. La intrarea in Leu, roata din dreapta a remorcii s-a desprins, dupa ce s-a rupt axul remorcii dincolo de fuzeta. Dindu-se de-a dura, roata a lovit o femeie care statea de vorba la poarta cu citiva consateni. Victima – Ioana Neagoe, de 70 de ani, din Leu – a fost lovita violent si, dezechilibrindu-se, a cazut la pamint, lovindu-se cu capul de aleea de ciment din fata portii. Femeia a fost transportata de o ambulanta la Spitalul de Urgenta Craiova, unde, in ciuda eforturilor cadrelor medicale, a decedat ieri-dimineata.


Lucratorii Biroului Politiei Rutiere Craiova au inceput cercetarile in acest caz, urmind sa stabileasca impreuna cu expertii tehnici daca accidentul s-a produs din motive imputabile conducatorului auto, tinind de modul de exploatare a remorcii, sau daca este vorba de un caz fortuit, ce nu ar implica raspunderea penala a soferului.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS