8 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalFost ofiter in armata, ajuns la mila cadrelor medicale

Fost ofiter in armata, ajuns la mila cadrelor medicale

Un batrin a ajuns sa locuiasca intr-un salon de la Spitalul de Urgenta Craiova, dupa ce a fost gasit pe un cimp de la marginea orasului, cu mintea ratacita si pe jumatate dezbracat.


Chiar daca aude foarte greu, batrinul le-a povestit cadrelor medicale ca il cheama Dumitru Cirstoiu, are 85 de ani, este de undeva din judetul Gorj, insa nu stie cu certitudine din ce localitate.


Ca nu a fost o persoana oarecare la viata lui s-au convins si angajatii spitalului. Nu oricine isi poate permite un stimulator cardiac. Batrinul mai spunea ca, inainte de a fi pensionat, a fost colonel in armata. Si cam atit. Nu-si mai aminteste nici macar cum a ajuns la spital.


Cadrele medicale spun ca vinerea trecuta l-a vazut cineva pe un cimp de la marginea Craiovei si a anuntat Salvarea. Angajatii Serviciului de Ambulanta l-au gasit imbracat doar in izmene si fara acte de identitate asupra lui. La intrebarile acestora a raspuns incoerent, motiv pentru care a fost trimis la Spitalul de Neuropsihiatrie Craiova. Cadrele medicale de aici au refuzat insa sa-l primeasca, motivind ca batrinul nu are tulburari psihice, fiind mai degraba surd. Reprezentantii Spitalului de Urgenta Craiova, unde batrinul este internat in prezent, sustin ca prezenta acestuia in spital nu este necesara, insa nici nu ii pot da drumul pe strada atita timp cit nu isi aminteste unde locuieste si fac demersuri pentru a-i gasi familia.


Cine poate da relatii despre batrin se poate adresa cadrelor medicale din clinica de urgenta sau la cea mai apropiata sectie de politie.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS