24.8 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljPolitistii craioveni au invitat in duba zeci de prescolari

Politistii craioveni au invitat in duba zeci de prescolari

Ziua Copilului a fost sarbatorita cum se cuvine si de politistii craioveni care le-au pregatit miercuri celor mici tot felul de surprize, de la pachete cu cadouri, la adevarate spectacole de dresaj canin. Politistii de la Sectia 4 s-au prezentat dis-de-dimineata cu duba din dotare la Gradinita nr. 5 „Ingerasii“, din cartierul Bariera Vilcii, unde erau asteptati de cei 60 de copii de la grupa mijlocie si grupa mare pregatitoare. Nu au venit insa singuri, ci insotiti de ciinele de urma Ruk care a fost vedeta unei demonstratii de dresaj, reusind sa anihileze un presupus atacator al stapinului sau, spre deliciul copiilor care chicoteau si aplaudau.


A urmat apoi prezentarea autovehiculului din dotare, o duba Volkswagen Transporter. Copiii s-au imbulzit curiosi sa o viziteze. Unii s-au asezat pe locurile din spate, acolo unde sint tinuti de regula infractorii, in timp ce altii erau ocupati sa probeze microfonul statiei de amplificare, sirena si girofarul. Ca doar trebuie sa se obisnuiasca de mici cu duba – bineinteles din postura politistilor.


La sfirsit, rabdarea celor mici a fost rasplatita cu cadouri constind in dulciuri, fructe, o felicitare, un orar si un pix. Dupa aceasta intilnire, toti copiii de la Gradinita „Ingerasii“ s-au hotarit sa se faca politisti cind vor fi mari.


Si prescolarii de la Gradinita 51 din Craiovita Noua au primit jucarii, de la politistii Sectiei 5. Fetitele au primit truse de doctorite, iar baietii cite o trusa de meserias din care nu lipseau patentul si surubelnita. Pe linga jucarii, cei mici au primit si baloane umplute cu heliu si „ancorate“ cu pachete de dulciuri.


„La inceput, copiii s-au aratat destul de speriati si chiar unii dintre ei au inceput sa plinga. Dar apoi s-au distrat de minune, mai ales dupa ce s-au jucat cu ciinii si s-au urcat in masina de politie“, a declarat inspector principal Mihai Stoian, seful Politiei de Proximitate din judetul Dolj.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU