15.9 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljPPRM Dolj, in barca lui Vadim

PPRM Dolj, in barca lui Vadim

Liderii Partidului Popular România Mare (PPRM) Dolj au anuntat ca la Consiliul National al partidului, care se va intruni simbata, vor sustine intoarcerea lui Vadim, precum si revenirea la vechea denumire a partidului. „Noi sintem pentru intoarcerea lui Corneliu Vadim Tudor, pentru ca de la plecarea acestuia partidul a scazut mult in procentaj. Vadim avea aproape 10%, iar Corneliu Ciontu abia ajunge la 2%. Dupa parerea mea si a colegilor mei din organizatia judeteana, nici nu se poate pune problema unei comparatii intre cei doi. Corneliu Vadim Tudor nu este doar fondatorul partidului, imaginea lui se confunda cu cea a PRM. Daca Vadim nu ramine in PRM, nici eu nu voi mai ramine. Voi urma calea lui“, a declarat Victor Odolbasa, presedintele PPRM Dolj.


La rindul sau, Mihai Dragu, vicepresedintele PPRM Dolj, considera ca noua denumire data partidului a constituit un „experiment“ nereusit pentru ca „electoratul PRM nu a resimtit pozitiv aceasta schimbare“. „Cerem atit revenirea imediata a domnului Corneliu Vadim Tudor, cit si revenirea la vechea denumire a partidului. Acest experiment pe care Ciontu l-a incercat pentru integrarea in Partidul Popular European nu a avut succes pentru ca noua ideologie conservatoare nu a fost bine primita de electoratul nostru nationalist care ne-a sustinut intotdeauna. Corneliu Ciontu ramine un exponent al vechilor structuri comuniste de partid, in timp ce meritele lui Vadim sint incontestabile“, a afirmat Dragu in cadrul conferintei de ieri.


Si Gheorghe Nedelescu a anuntat ca la Consiliul National de simbata il va sustine pe Corneliu Vadim Tudor, negind totodata acuzatiile aduse de catre organizatia judeteana. „Eu il voi sustine pe Vadim. In timpul mandatului sau am devenit presedinte la PRM Craiova, cind a venit Corneliu Ciontu eu mi-am depus mandatul, a declarat Nedelescu. Cit priveste o posibila revenire la conducerea PRM Craiova, Nedelescu se mai gindeste la o decizie in acest sens.


„Din partid nu o sa plec. Voi face acest lucru doar daca voi fi dat afara. S-ar putea sa ma determine sa candidez. Intii la municipiu, apoi la judet, in toamna. Vom vedea“, a incheiat Nedelescu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS