Acasă Local Prins cu mineca de la camasa in fermoarul victimei

Prins cu mineca de la camasa in fermoarul victimei

Politistii craioveni au reusit luni sa-l retina pe cel mai cautat hot de telefoane mobile, care actiona cu predilectie in zona BIG-ului din cartierul Craiovita Noua.


Remus Ionel Butusina, de 18 ani, era cunoscut si temut pentru eficienta cu care reusea sa-i deposedeze pe trecatori de telefoanele mobile. Desi aveau informatii despre activitatea infractionala a acestuia, politistii nu l-au retinut pina acum, pentru ca era minor. Poate de aceea baiatul a prins curaj si in ultima vreme si-a intensificat activitatea, formindu-si o adevarata banda cu care actiona in zona favorita.


Ultima lovitura, care a si dus de altfel la prinderea lui, a dat-o pe 25 mai, in fata pietei agroalimentare de la BIG, impreuna cu doi dintre „recrutii“ sai, Florin Bogdan, de 14 ani, si Ovidiu Dinculescu, de 15 ani. Cei trei au pus ochii pe o femeie care tocmai vorbea la telefonul mobil. Au urmarit-o si, la un moment dat, Butusina a incercat sa-i sustraga discret telefonul din geanta. Spre ghinionul lui, in timpul „operatiunii“, mineca de la camasa i s-a prins in fermoarul gentii, iar femeia si-a dat seama ca era pe cale sa fie furata. Butusina nu s-a dat batut. I-a smuls telefonul femeii, apoi a imbrincit-o si a reusit sa dispara, luind si telefonul mobil cu el.


In urma cercetarilor intreprinse, politistii au reusit identificarea autorilor. Pentru ca tocmai implinise 18 ani, Butusina nu a mai putut scapa si de data aceasta cu fata curata. Luni, tinarul a fost retinut, iar ieri a fost emis mandat de arestare preventiva pe numele lui pentru o perioada de 29 de zile. Remus Butusina este cercetat pentru comiterea infractiunii de tilharie, in forma agravata, fapta pentru care risca intre 7 si 20 de ani de inchisoare.

Exit mobile version