10 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalBuzatu, la mina vicepresedintelui Mihai Voicu

Buzatu, la mina vicepresedintelui Mihai Voicu

• Mihai Voicu ar putea fi singurul reprezentant al comisiei care va verifica saptamina viitoare reclamatiile la adresa presedintelui PNL Dolj, Horatiu Buzatu • Ieri, Voicu s-a intilnit cu citiva dintre oamenii lui Ion Groza, rivalul lui Buzatu


Prezent ieri la Craiova, vicepresedintele PNL, Mihai Voicu, a facut citeva declaratii de presa in legatura cu situatia tensionata din cadrul organizatiei doljene a acestei formatiuni politice. Voicu face parte din comisia trimisa de conducerea centrala a partidului pentru a verifica reclamatiile de incalcare a statutului de catre presedintele PNL Dolj, Horatiu Buzatu. Potrivit deputatului liberal, prima incalcare de statut se refera la refuzul lui Buzatu de a coopta in Biroul Permanent Judetean (BPJ) al PNL Dolj alti membri supleanti, in locul celor care au plecat din aceasta structura de conducere. Al doilea aspect reclamat fi lipsa unui calendar strict privind alegerile din cadrul filialelor din teritoriu. Ieri, Mihai Voicu a avut o scurta intrevedere cu citiva membri de partid din aripa rivala lui Horatiu Buzatu, condusa de subprefectul Ion Groza.


Voicu: „Sint convins ca membrii PNL din judet vor amenda la vot un asemenea comportament“


Dupa intilnire, Voicu a declarat ca a discutat cu cei prezenti despre pregatirea conferintei judetene PNL Dolj din luna noiembrie, cind se va alege si presedintele de filiala. Acesta a anuntat ca va reveni in cursul acestei saptamini la Craiova pentru a discuta situatia lui Horatiu Buzatu, fiind posibil sa-i reprezinte si pe ceilalti doi membri din comisia de verificare (secretarul general al partidului, Dan Motreanu, si purtatorul de cuvint, Eugen Nicolaescu). La intrebarile reprezentantilor presei, vicepresedintele penelist a raspuns ca „deocamdata“ nu se pune problema retragerii sprijinului politic pentru presedintele PNL Dolj, Horatiu Buzatu. „Biroul Permanent Central a luat in discutie devierile de la statut ale presedintelui PNL Dolj, dar, din punctul meu de vedere, deocamdata nu se pune problema retragerii sprijinului politic pentru acesta. Sint convins ca membrii PNL din judet vor amenda la vot un asemenea comportament. Nu cred ca problemele din PNL trebuie rezolvate ca in «O scrisoare pierduta»“, a declarat Mihai Voicu. La rindul sau, presedintele Horatiu Buzatu s-a aratat mirat de declaratiile facute de Voicu. „Eu consider ca astfel de lucruri trebuie discutate in interiorul partidului si nu in conferinte de presa. Voi face diligentele necesare pentru a discuta aceste aspecte in forurile si instantele de care dispune partidul. Nu pot face altfel“, a declarat Buzatu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS