21.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalCursuri de instruire pentru 160 de salariati

Cursuri de instruire pentru 160 de salariati

„Centrul regional de formare continua si consultanta pentru managementul calitatii si managementul mediului“ este titlul proiectului realizat prin intermediul Programului PHARE 2002, care are drept obiectiv instruirea a 160 de salariati din intreprinderi din importante centre economice ale Olteniei.


Durata cursurilor este de cinci zile, la ele putind sa participe cite un reprezentant al top managementului (director general, tehnic, de calitate), cite un reprezentant al managementului de nivel mediu (sef serviciu, de sectie) si cite doi reprezentanti ai managementului de executie (ingineri, tehnicieni, sefi de echipe). 21 de reprezentanti ai institutiilor economice de stat si private craiovene, care desfasoara activitati de export si/sau activitati cu impact asupra mediului, s-au intrunit joi cu reprezentantii organizatiei nonguvernamentale Miscarea Româna pentru Calitate, care se ocupa cu derularea proiectului.


„Intrunirea de la Craiova este a doua de acest fel, prima desfasurindu-se in Slatina. Vor urma intilniri si discutii cu reprezentantii intreprinderilor din Tirgu Jiu si Drobeta Turnu Severin. Valoarea proiectului este de 33.700 de euro, din care 80% fonduri nerambursabile oferite de PHARE“, a precizat Magdalena Poenaru, presedinta Miscarii Române pentru Calitate.


Reprezentantii institutiilor economice din Craiova au avut la dispozitie o programa despre calitatea si managementul de mediu, dar si un chestionar de evaluare.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS