22 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalUn mort si trei raniti pe DN7

Un mort si trei raniti pe DN7

O persoana si-a pierdut viata si alte trei au fost ranite intr-un grav accident de circulatie produs pe DN 7, la iesirea din orasul Brezoi. Autoutilitara marca Dacia cu numarul de inmatriculare HD-06-TRE, care era condusa de Pavel Plesa, de 21 de ani, din Deva s-a izbit puternic de un cap de pod situat la marginea drumului. In urma impactului, autoturismul s-a ridicat in aer pe rotile din fata. Pasagerul din dreapta soferului, Mihai Sabu, de 21 de ani, a fost proiectat prin parbriz si a decedat pe loc. Soferul si ceilalti doi pasageri, Horia Marinescu, de 19 ani, si Radu Tabacanu, de 21 de ani, au fost raniti usor si au fost transportati la Spitalul Judetean Vilcea. Accidentul s-a produs in jurul orei 5.45, iar echipa de la descarcerare a lucrat aproape o ora pentru a scoate ranitii dintre fiarele contorsionate.


Din primele cercetari a rezultat ca autoutilitara venea din directia Sibiu si se indrepta spre Rimnicu Vilcea. Desi soferul a declarat ca a fost orbit de farurile unui automobil care venea din sens opus, agentii rutieri au o alta varianta. „Acest lucru nu este adevarat, pentru ca, daca ar fi fost asa, conducatorul auto ar fi frinat si ar fi pastrat faza scurta. Dar nu s-a gasit nici o urma de frinare, iar viteza cu care se deplasa era destul de mare. Exista ipoteza ca soferul a adormit la volan“, a declarat unul dintre agentii rutieri prezenti la fata locului.


Linga masina, politistii au gasit semnul de incepator. Cercetarile continua pentru stabilirea exacta a imprejurarilor in care s-a produs accidentul.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS