13.1 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024

Scurte stiri

S-a inecat pe drumul catre circiuma


Un batrin, de 75 de ani, din comuna doljeana Grecesti, a decedat, inecindu-se in apele piriului Raznic. Duminica dimineata, in jurul orei 9.00, politistii din Grecesti au fost sesizati de un satean ca in apele piriului care trece prin localitate a fost gasit mort Constantin Florea, de 75 de ani, din localitate. Din primele cercetari, oamenii legii au stabilit ca batrinul murise inecat. Simbata seara, el a plecat la o circiuma din sat, drumul trecind chiar pe linga piriu. Nu s-a mai intors insa acasa. Politia continua cercetarile, pentru a stabili cu certitudine conditiile in care a survenit decesul.


Fabrica de paturi – distrusa de un incendiu


O fabrica de confectii a firmei SC TRIOCOPERTORES PROD SRL, situata pe strada Brezei din Craiova, a fost cuprinsa de flacari, in noaptea de duminica spre luni, in jurul orei 1.15. Detasamentul 1 Pompieri Craiova a intervenit pentru stingerea incendiului cu trei autospeciale cu apa si spuma. Flacarile au distrus in intregime sectia in care se fabricau paturi, o alta hala de productie si o anexa in care erau depozitate materialele si piesele de schimb, in incendiu facindu-se scrum 540 de paturi din lina si peste 150 de kilograme de fir de lina, dar si doua razboaie de tesut. Prejudiciul depaseste doua miliarde de lei. „Incendiul s-a produs din cauza unui scurtcircuit la tabloul general de la care era alimentata cu curent electric hala de productie“, a precizat lt. Florin Cocosila, purtatorul de cuvint al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta „Oltenia“ al judetului Dolj.


Ori sofer fara permis, ori masina neinmatriculata


Doi tineri craioveni s-au ales cu dosare penale, duminica, pentru conducerea unui autovehicul neinmatriculat, sau conducere fara permis. Agentii de circulatie aflati in serviciu de supraveghere a traficului au tras pe dreapta un Chevrolet care circula pe strada Spaniei din Craiova. Constatind ca masina avea numerele si certificatul de inmatriculare expirate din 15.04.2005, politistii i-au intocmit soferului, Andrei Rangu, de 19 ani, din localitate, dosar penal pentru punerea in circulatie a unui autoturism neinmatriculat conform Codului Rutier. Aceeasi „bafta“ a avut-o, tot duminica, Mircea Popescu, de 18 ani, din Craiova, care a iesit la plimbare pe strada Gogu Constantinescu din localitate, la volanul unui BMW, fara a poseda insa permis de conducere.


Fetita de 11 ani, lovita de un Cielo


O fetita de 11 ani din Galicea Mare a fost ranita grav, duminica dupa-amiaza, de un Cielo. In jurul orelor 16.00, Ionela Bogdan iesise sa se plimbe cu bicicleta pe ulitele comunei, cind, ajungind la o intersectie, nu a respectat semnificatia indicatorului „Oprire“ si a iesit in fata unui autoturism. Surprins de aparitia copilului pe bicicleta, conducatorul auto Constantin Stanagoi, de 43 de ani, din Craiova, nu a putut opri masina in timp util, ranind-o grav pe fetita. Politia continua cercetarile, pentru stabilirea cu certitudine a conditiilor in care s-a produs accidentul.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS