Acasă Local Gazeta de Sud isi premiaza cititorii fideli

Gazeta de Sud isi premiaza cititorii fideli

Doi dintre cei 26 de cistigatori ai „Super Tombolei abonatilor“, organizata de Gazeta de Sud, s-au prezentat ieri la redactie pentru a-si ridica premiile.


Emilian Enache, de 62 de ani, locuieste in cartierul Craiovita Noua. Barbatul sustine ca este un cititor fidel si nu rateaza nici unul dintre concursurile cu premii oferite de cotidianul nostru, de data aceasta reusind sa cistige un sistem audio THOMSON.


„Sint abonat de mult timp si de mai bine de doi ani particip la toate concursurile. Ma consider un norocos. Pina acum, am mai cistigat de trei ori cite un milion de lei la concursurile dumneavoastra. Am avut noroc si de data asta“, a spus Emilian Enache.


Un alt cistigator al Super Tombolei a fost Ciprian Petrica Bitica, de 18 ani, din Craiova. Tinarul a intrat in posesia unui telefon mobil oferit de GdS si sustine ca nu este prima oara cind cistiga unul dintre premiile concursurilor noastre. „Am mai trimis taloane pentru concurs si am primit o data un milion de lei. Acum m-am inscris la tombola si am reusit si de data aceasta, desi nu credeam ca am sanse prea mari“, a spus Ciprian.

Exit mobile version