18.4 C
Craiova
marți, 16 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalSoldatul Mindrisoru si-a tras un glont in piept cu pistolul-mitraliera

Soldatul Mindrisoru si-a tras un glont in piept cu pistolul-mitraliera

Un militar in termen de la UM 01668 Vinju Mare, judetul Mehedinti, s-a sinucis in noaptea de miercuri spre joi, in timp ce se afla in serviciul de garda.


Florin Mindrisoru, de 20 de ani, din comuna Maureni, judetul Caras-Severin, mai avea doar putine zile pina cind urma sa fie lasat la vatra, in urma satisfacerii stagiului militar. Miercuri seara, soldatul a intrat in serviciu de garda, conform programarii, pentru ca, in jurul orei 22.50, camarazii sai sa auda un foc de arma din directia postului sau de santinela. S-au dus imediat sa vada ce se intimpla si l-au gasit pe Mindrisoru la pamint, cu pistolul-mitraliera linga el. Soldatul avea in piept o rana provocata de glont. Medicul chemat imediat la fata locului nu a putut decit sa constate decesul militarului.


Parchetul Militar Craiova a inceput cercetarile pentru stabilirea cu certitudine a conditiilor in care a survenit decesul. Primele cercetari indica faptul ca a fost vorba de o sinucidere din motive sentimentale. Desi nu a lasat nici un bilet in care sa-si explice gestul, Florin Mindrisoru s-a destainuit camarazilor sai, carora le-a spus ca suferea foarte mult dupa ce se certase cu prietena lui. Este posibil sa se fi sinucis din cauza acestei probleme, punindu-si teava armei in piept si apasind pe tragaci. Insa aceasta varianta urmeaza sa fie confirmata sau infirmata de medicii legisti in urma autopsiei, ocazie cu care va fi stabilita distanta de la care s-a tras, dar si traiectoria glontului.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU