10.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalSinucidere la Tipografia de Vest

Sinucidere la Tipografia de Vest

Sotia unuia dintre oamenii de incredere ai lui Adrian Mititelu si-a pus capat zilelor dupa ce a fost parasita de sot

O femeie a fost gasita spinzurata ieri-dimineata intr-una din incaperile Tipografiei de Vest din Craiova. Stefana Mitran, de 48 de ani, din Craiova, a ramas fara locuinta dupa ce a pierdut casa pe care a avut-o pe strada Carol I, din localitate. Impreuna cu sotul ei, Sorin Mitran, femeia s-a mutat intr-o locuinta cu trei camere, pusa la dispozitie de Adrian Mititelu in incinta Tipografiei de Vest, de pe strada Severinului din Craiova, pe care o patroneaza. Locuinta era de fapt una de serviciu, daca tinem cont de faptul ca Sorin Mitran este unul dintre oamenii de incredere ai lui Adrian Mititelu, fiind administrator la doua dintre societatile patronate de acesta, STIRA LUPENI si GRUP VULCAN SA.

Toate bune si frumoase pina in urma cu citeva zile, cind Stefana Mitran, care tocmai ramasese fara serviciu, a fost parasita de sotul ei. Sorin Mitran si-a facut bagajele si s-a mutat cu o alta femeie. Desi nu lasa impresia ca ar fi fost afectata in vreun fel de aceste schimbari petrecute in viata ei, Stefana si-a pus streangul de git. Cadavrul femeii a fost descoperit ieri-dimineata de o prietena. Sinucigasa se legase de cuier cu o sfoara de rafie impletita, apoi se lasase cu toata greutatea corpului in genunchi. Televizorul si radiatorul din casa inca mai functionau. Linga cadavru a fost gasit si un bilet, in care sinucigasa scria ca s-a saturat de singuratate.

Sperind ca femeia mai poate fi salvata, angajatii Tipografiei de Vest au chemat salvarea. Echipajul SMURD, venit la fata locului pentru a acorda victimei ingrijirile necesare, nu a mai putut face altceva decit sa constate decesul. Cadavrul femeii a fost transportat la morga Spitalului Municipal „Filantropia“ din Craiova, in vederea efectuarii necropsiei. Medicii legisti au stabilit ca Stefana Mitran a decedat in urma unui stop cardio-respirator, produs prin strangulare, cu aproximativ 12 ore inainte de gasirea cadavrului.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS