„Este un mod de a face oamenii sa se aboneze la un ziar pe care nu si-l doresc!“

Autori


Conducerea Directiei Regionale de Posta Craiova a decis „sa stirpeasca raul din radacina“, renuntind sa mai distribuie abonamente autocolectate de publicatii

Telefoanele Departamentului Difuzare, apartinind cotidianului Gazeta de Sud, au fost „inrosite“ si in cursul zilei de ieri, de apelurile abonatilor celui mai citit regional din Romania. Zeci de cititori si-au exprimat nemultumirea fata de modul in care ziarul Editie Speciala de Oltenia incearca sa forteze intrarea pe o piata deja pierduta. Tactica utilizata de cotidianul „european“ nu reprezinta altceva decit o incercare ieftina, de „mituire“ a craiovenilor, cu scopul de a-i determina pe acestia sa cumpere un produs pe care nu l-au solicitat.

„Editie Speciala nu este un ziar agreat si in el se spun numai minciuni“

Tentativa de crestere a tirajului Editiei Speciale de Oltenia se pare ca este sortita din start esecului, atita vreme cit reactia abonatilor cotidianului Gazeta de Sud este una cu adevarat pe masura tacticii abordate de ziarul sus-mentionat. „Fara sa fiu abonat la Editie, ma aflam chiar jos cind a venit postasul si a vrut sa-mi dea acest ziar. Postasul a spus ca el nu are nici un amestec, el doar distribuie ceea ce i se da. I-am spus ca mie nu-mi trebuie alt ziar decit cel la care sint deja abonat si ca nu sint de acord cu ce fac cei de la Editie Speciala! Mi se pare un abuz ceea ce fac ei!“, a declarat Stefan Florescu, abonat al GdS, din cartierul Lapus-Arges.

„M-am trezit cu acest ziar si cu adresa exacta, trecuta pe el. Noi primim Gazeta de Sud, in fiecare zi si sintem foarte multumiti. Uneori, se intimpla sa nu o ridicam, pentru ca sintem plecati de acasa si daca ne mai baga alt ziar, a doua zi, cind vine baiatul de la GdS, nu mai are unde sa puna ziarul la care noi sintem abonati. Pe mine nu ma intereseaza ce vor ei sa faca, citim Gazeta de Sud si este de ajuns; primim destule informatii de la dumneavoastra, nu ne mai trebuie altceva!“, a declarat indignata si Olga Gitej, din cartierul Piata Unirii, bl. L, sc. A, apt. 32.


Gena Dincu, alta abonata a cotidianului Gazeta de Sud, nu are incredere in initiativa Editiei Speciale de Oltenia: „Este un mod de a face oamenii sa se aboneze la un ziar pe care nu si-l doresc. Am inteles ca o luna ni-l aduc gratuit. Nu este un ziar agreat si este un ziar in care se spun numai minciuni. Nu vad o modalitate buna de a convinge oamenii sa se aboneze. Cu forta, nu poti sa faci nimic!“.

Cine vrea sa scape de Editie sa-i dea postasului o cerere scrisa

Directia Regionala de Posta Craiova a inceput deja sa primeasca mai multe sesizari din partea abonatilor Gazetei de Sud, care s-au trezit pe nepusa masa in cutia postala si cu Editie Speciala de Oltenia, ziar distribuit prin intermediul postasilor. Cetatenii solicitau Postei sa explice cum si-a permis sa le aduca acasa un ziar pe care nu-l doreau. „Am primit si telefonic mai multe sesizari de acest gen, la fel si postasii nostri s-au confruntat cu cetateni care nu doreau sa primeasca ziarul Editie Speciala, sustinind ca ei n-au facut abonament la acest ziar. In acest caz, trebuie sa spun ca oamenii care nu doresc sa li se mai distribuie Editie Speciala de Oltenia e suficient sa faca o cerere in acest sens, pe care sa o inmineze postasului“, a precizat Romeo Bologa, director regional al Directiei Regionale de Posta Craiova.

Pentru a iesi cu fata curata din acest val de nemultumiri create cetatenilor din cauza abonarii lor abuzive la ziarul Editie Speciala de Oltenia, directorul regional al Postei, Romeo Bologa, anunta masuri radicale: „Incepind de saptamina viitoare nu vom mai primi abonamente autocolectate de la nici o publicatie, pentru a elimina probleme de genul acestor abonamente promotionale facute cetatenilor de ziarul Editie Speciala de Oltenia. Mai mult decit atit, nici nu este avantajos financiar pentru noi sa distribuim abonamente autocolectate de altii, contra unor comisioane mult prea mici, cind am putea cistiga mai mult daca am face chiar noi abonamente, prin factorii postali“.Comenteaza acum

Alte stiri

Sumarul ediției de sâmbătă, 8 ianuarie 2005

Actualitate

» Guvernul a numit in functii 35 de prefecti
» Scurte stiri
» Finantele scot la vinzare bunuri in valoare de peste 13 miliarde de lei
» Regia de Apa va trece la debransarea datornicilor
» Din 2005, mai multa munca pentru functionarii publici
» PNA a facut recurs in cazul Contoloru
» Romii din Dolj nu vor sa invete carte
» Primele disfunctii ale pilotarii invatamintului preuniversitar doljean
» Bursa posturilor in Ministerul de Interne si politie
» Un copil isi doreste de ziua lui o pereche de adidasi
» Bejat a fost numit prefectul judetului Gorj
» Batrin, snopit in bataie de un cioban
» Cei mai rai detinuti ai Penitenciarului de Maxima Siguranta Craiova, indulciti cu prajituri
» Proprietarii de autoturisme cu Euro 1 primesc rovinieta pe propria raspundere
» „Calu“ prefera bicicletele cu 18 viteze

Local

» „Este un mod de a face oamenii sa se aboneze la un ziar pe care nu si-l doresc!“
» Ilegalitate flagranta privind tiparirea buletinelor de vot
» Finantele publice au blocat conturile a doua firme care nu mai exista
» Consiliul Superior al Magistraturii zice ca judecatorul Traistaru e baiat bun

Dolj

» Mititelu a adus ghinion PSD
» La Dolj, buletinele de vot vor fi tiparite de o firma specializata in cresterea „magarilor, asinilor si catirilor“

Gorj

» Buletinele de vot din Gorj vor fi tiparite de o societate care nu mai exista
» Prefectura Gorj a reziliat contractul pentru tiparirea buletinelor de vot

Sport

» Plesan este aproape de Galatasaray
» Parma a relansat lupta pentru titlu
» „Vreau sa cistig un trofeu major cu Inter“
» Paul Codrea si Bogdan Patrascu au fost titulari
» de la nationala Frantei „Nu-mi place sa fiu sef!“
» Lucescu a achizitionat un jucator din Paraguay
» Am scapat de Van Nistelrooy
» „Eu sint numarul 1“
» Njock a semnat cu Mons Bergen
» „Sintem propriii nostri dusmani!“
» Jucatorii satelitului Universitatii se vor reuni la stadionul din Valea Rosie, sub comanda lui Ionel Luta
» Senic reia sezonul in Bucuresti Stancuta s-a transferat la CIP Deva
» Se cunosc deja semifinalistele

Opinii

» TE LEPEZI DE SATANA?

Top