16.2 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalPatru accidente, trei morti si patru raniti

Patru accidente, trei morti si patru raniti

Trei morti si patru raniti, acesta este bilantul primelor trei zile ale anului 2005 pe soselele din Olt. Pe 2 ianuarie, in jurul orei 12.00, o batrina a fost accidentata grav pe raza orasului Piatra-Olt. Florin Rimboiu, de 25 de ani, din comuna Giormata, judetul Timis, conducea un autoturism Dacia Solenza cu numarul de inmatriculare TM-17-RFD si nu s-a asigurat la efectuarea unei manevre de depasire. Autoturismul a lovit-o in plin pe Elena Pungaru, de 55 de ani, din localitate, care se deplasa regulamentar pe marginea drumului.

Al doilea eveniment rutier a avut loc in aceeasi zi, pe raza comunei Brebeni, cind Marius Mihaita Selu, de 22 de ani, din Slatina, in timp ce conducea Dacia 1310 cu numarul OT-02-LEC, l-a accidentat pe Marin Nistor Popa, de 66 de ani, din localitate. Potrivit primelor date ale anchetei, batrinul a fost accidentat deoarece se angajase in traversarea drumului printr-un loc nepermis si fara sa se asigure.

Ambele victime au fost internate la Spitalul Judetean din Slatina. Alti doi tineri, de 18 si 19 ani, au ajuns la Spitalul din Slatina dupa ce au fost loviti de un conducator auto neatent.

Trei morti intr-un singur accident

Cel mai grav accident rutier s-a produs insa ieri-dimineata, pe raza localitatii Farcasele. Mugurel Cristian Voinea, de 19 ani, elev in cadrul Liceului Militar de Politie „Constantin Brancoveanu“ din Ploiesti, conducea, in jurul orei 4.00, pe DN 6, un autoturism Dacia 1310 avind numarul de inmatriculare OT-86-CIV. La un moment dat, tinarul a pierdut controlul volanului din cauza neatentiei, iar autoturismul a parasit carosabilul si s-a infipt intr-un copac de pe marginea drumului.

In urma accidentului a rezultat moartea conducatorului auto si a inca doua persoane, pasagere in autoturism: Marius Marcel Popescu, din comuna Brastavatu, si Cornel Radulescu, de 25 de ani, din Caracal. In toate cazurile, politistii continua cercetarile pentru a stabili cu exactitate cauzele si conditiile in care au avut loc evenimentele rutiere.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS