12.6 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalA incercat sa se spinzure de balustrada unui podet

A incercat sa se spinzure de balustrada unui podet

Un craiovean de 23 de ani a incercat sa se sinucida, luni seara, spinzurindu-se de balustrada unui podet, linga calea ferata, in apropierea depoului de locomotive din Craiova.

Alin Sorin Purcaru le-a scris un bilet de adio parintilor, apoi a plecat de la domiciliul sau din cartierul Brazda lui Novac, cu gindul sa se sinucida. Mai intii s-a gindit sa se arunce in fata unui tren, apoi si-a schimbat planul, hotarindu-se sa se spinzure. Folosind un fel de funie improvizata din niste blugi, a legat-o de balustrada unui podet din dreptul intrarii la SPIACT, apoi si-a legat celalalt capat in jurul gitului si s-a lasat pe spate. A avut norocul ca incercarile sale de a-si lua viata sa fie observate de mecanicul unei locomotive, care iesea din depou.

Mecanicul a anuntat Politia TF, iar oamenii legii au sosit in citeva minute, insotiti de echipajul SMURD. Interventia prompta a oamenilor legii si a cadrelor medicale i-a salvat viata lui Purcaru, care, dupa ce si-a revenit, a fost internat la Spitalul de Neuropsihiatrie din Craiova.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS