10.6 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalCea mai mare captura de droguri a politistilor mehedinteni

Cea mai mare captura de droguri a politistilor mehedinteni

Un tinar mehedintean a fost identificat si retinut de politisti, duminica seara, pe raza localitatii Orsova, avind asupra sa aproximativ 2,5 kilograme de canabis. Politistii Serviciului de Combatere a Crimei Organizate si Antidrog (SCOOA) in colaborare cu cei ai SIPI au depistat si retinut in Orsova o persoana suspecta, asupra careia s-a gasit cantitatea de 2,4 kg de canabis.

In urma primelor cercetari, s-a constatat faptul ca baiatul a procurat drogurile dintr-o alta localitate din tara si urma sa le valorifice cu suma de 2.000 de euro.

„Furnizorul canabisului, pe care l-am gasit noi ieri (duminica- n.r.), a fost depistat la locuinta lui cu o cantitate mult mai mare decit am luat noi ieri de la suspect, cantitate care se va confisca si care va fi predata Directiei de Combatere a Crimei Organizate pentru analiza si va urma cursul dosarului la Tribunalul Mehedinti“, a declarat comisar-sef Ion Mirescu, seful SCCOA din cadrul Inspectoratului Judetean al Politiei Mehedinti.

Politistii mehedinteni au mai avut cazuri pina acum, insa acesta este cel mai important de la inceputul anului. „Am mai avut cazuri pina acum, dar cu cantitati mai mici, de sute de grame. Este cea mai importanta captura de droguri de pina acum“, a adaugat seful SCCOA Mehedinti.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS