10.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalCu gitul taiat, in bena camionului

Cu gitul taiat, in bena camionului

Un muncitor de la SC LUTEREC din Craiova a fost gasit mort, cu gitul sectionat, in bena unui camion al unitatii, care transporta o cuva de betoniera.

Nelu Ciocioi, de 42 de ani, din Craiova, sofer la societatea amintita, avea misiunea sa aduca ieri dupa-amiaza la sediul unitatii o cuva de betoniera de la unul din punctele de lucru de la Secu. Pentru ca utilajul era foarte mare si exista riscul sa agate firele de curent electric, Ciocioiu l-a luat in camion si pe sudorul Catalin Aurica Ionescu, de 42 de ani. Potrivit soferului, acesta trebuia sa faca loc masinii, ridicind cu o lopata firele de curent electric.

Calatoria a decurs bine pina in Craiova. In jurul orei 14.30, pe strada Riului, aproape de intersectia cu bulevardul Stirbei Voda, soferul a oprit camionul. „Tot uitindu-ma in oglinda retrovizoare nu l-am mai vazut pe Aurica. Am oprit si m-am dus in spate sa-l caut, gindindu-ma ca era posibil sa fi cazut din camion. Cind m-am uitat in partea din fata a benei l-am gasit cazut peste utilaj cu gitul taiat“, sustine Ciocioi. Soferul era de parere ca muncitorul ar fi cazut pur si simplu de pe cuva betonierei si s-ar fi taiat, in cadere, in suportii acesteia, dar sustinea ca nu ar fi vazut momentul in care s-a produs accidentul.

Citeva minute mai tirziu, alertati de tinguielile soferului, mai multi locuitori din zona au iesit in strada sa vada ce s-a intimplat. Citiva mai curajosi s-au cocotat pe peretii benei. Ce au vazut inauntru i-a ingrozit. Barbatul zacea aproape chircit pe o parte cu beregata sectionata.

In scurt timp, la fata locului s-a deplasat echipajul SMURD, care a constatat decesul. Cazul a fost preluat de procurorii de la Parchetul de pe linga Tribunalul Dolj, urmind ca in functie si de rezultatele autopsiei sa fie stabilit daca a fost un accident, asa cum a sustinut soferul autocamionului.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS