Acasă Local Un copil a fost batut bestial de un vecin pentru o bicicleta

Un copil a fost batut bestial de un vecin pentru o bicicleta

Un scandal de proportii s-a iscat in Draganesti – Olt, dupa ce un copil rom a fost batut de un vecin. Rudele baiatului spun ca Denis ar fi folosit bicicleta vecinului fara permisiunea acestuia. Vecinul s-a enervat, a luat copilul chiar din curtea bunicilor, l-a sechestrat si l-a batut crunt.

Tatal copilului, hotarit sa se razbune

La Sectia urgente a Spitalului Municipal Caracal, Serviciul de ambulanta, a fost adus vineri seara, in jurul orei 19.30, Denis C., de sase ani, din Draganesti. Baietelul prezenta lovituri pe tot corpul si era aproape inconstient. Medicul de garda, dr. Gheorghe Savu, dupa ce a acordat pacientului primele ingrijiri, a luat masura internarii acestuia in sectia Reanimare. „N-am vazut de cind profesez asa ceva la un copil“, a spus medicul. Diagnosticul pus de medici este urmatorul: traumatism cranio-facial, traumatism toraco-lombar, traumatism al membrelor superioare, multiple excoriatii“. Tatal baiatului, plecat cu sotia in Italia, dupa ce a auzit de cele intimplate i-a pus gind rau vecinului. „Ta-so s-a jurat la telefon ca il omoara pentru ce i-a facut baiatului“, spune Monica Constantin, matusa lui Denis.

„L-am gasit legat de masa cu lantul, dupa ce-l batuse o ora“

Se pare ca totul a pornit de la o bicicleta. Denis obisnuia sa se joace cu un nepot al vecinului. Vineri a luat din curtea vecinilor bicicleta. „Eu i-am mai zis, cind l-am vazut cu bicicleta, s-o duca inapoi. Sa-l bati in halul asta“, spune matusa lui Denis.

„Culita, vecinul, l-a luat din curtea noastra, l-a inchis la el in casa, l-a aruncat in zid, l-a legat cu lanturi si s-a apucat sa-l bata. Eu stateam afara, linga casa si tipam sa-mi lase copilul. N-am putut sa ma iau cu el la bataie, fiindca ma taia“, povesteste Monica.

Denis are pe miini urmele loviturilor de lant, pe fata la fel, iar trupul este brazdat de vinatai. Baietelul spune ca a fost legat cu lanturi, iar matusa arata pe gitul nepotului urmele lantului cu care aproape ca l-a sufocat vecinul.

„Dupa ce s-a saturat sa-l bata, m-a lasat sa intru in casa. L-am gasit legat de masa cu lantul, dupa ce-l batuse o ora. «Acum poti sa ti-l ei!», mi-a zis Culita. L-am dus pe brate acasa si a venit salvarea sa-l aduca la spital“.

Agresorul reclama furtul bicicletei si al unor electronice

Politia din Draganesti a fost anuntata de personalul medical de la Spitalul Draganesti, unde a fost dus initial copilul. Conform declaratiilor agresorului, Marin Stoiculescu, corectia i-a aplicat-o ca urmare a constatarii furtului unor obiecte din locuinta. Acesta reclama ca i-au fost furate bicicleta, o boxa audio, un aparat video si un casetofon cu casti. Familia minorului nu recunoaste invinuirile ce i se aduc nepotului, in schimb e hotarita ca, in cazul in care treburile nu se rezolva, sa-si regleze conturile intre ei. Politia continua cercetarile in acest caz.

Exit mobile version