5.3 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalGorjUn gorjean din Rovinari vrea sa-si vinda penisul

Un gorjean din Rovinari vrea sa-si vinda penisul

Desi legea interzice vinzarea organelor umane, in ultimii ani tot mai multi romani apeleaza la acest lucru, minati de saracie sau din disperarea provocata de imposibilitatea de a asigura un viitor familiei. Sub forma unor donatii, prelevarea organelor umane are loc cu precadere in tarile unde nivelul de trai este scazut. Un potential „donator“ de organe este si un tinar de 33 de ani din Rovinari.

Fara o sursa sigura de venit si cu trei frati a caror grija o poarta, tinarul nu se afla la prima intentie de a renunta la unul din organele sale, in favoarea unei sume de bani consistente.

„Mai am trei frati a caror grija o port mereu…“

Un tinar din Rovinari, marcat de gravele probleme de saracie cu care se confrunta zi de zi, a luat o decizie disperata: sa-si vinda penisul. Constantin Dugulan, de 33 de ani, a ajuns la aceasta solutie dupa nenumarate incercari de a-si construi un viitor mai sigur.

Tinarul, originar din judetul Vilcea, a crescut impreuna cu cei trei frati ai sai la Casa de Copii din Tirgu Jiu. In prezent, locuieste fara forme legale intr-un camin de nefamilisti din Rovinari.

„Am facut tot posibilul sa am si eu o viata normala, dar nu am reusit. Mai am trei frati, a caror grija o port mereu, desi nu locuim impreuna. Asa este cind cresti fara parinti, cind nu i-ai putut cunoaste vreodata“, se confenseaza tinarul ajuns in pragul disperarii. Barbatul a incercat de mai multe ori sa se angajeze, dar, neavind un domiciliu stabil, nici un angajator nu si-a dat acceptul. In prezent, munceste cu ziua pe la diverse persoane care il solicita. „Fac orice munca. Pentru un ban cistigat cinstit, nu mi-e rusine sa curat si haznale. Nici macar un ajutor social nu pot sa primesc, pentru ca nu am domiciliu“, spune Constantin Dugulan.

„Am vrut sa renunt si la alte organe“

Constantin Dugulan a decis sa renunte la penis pentru o suma care i-ar putea face traiul linistit. „Am vazut prin ziare si la televizor ca un doctor a taiat din greseala penisul unui pacient si m-am gindit ca poate ar fi interesat de al meu. Nu stiu sigur daca se poate face un asemenea transplant, dar, daca se poate si gasesc persoana interesata, eu renunt la al meu. Renunt la penis, dar stiu ca voi avea o viata mai buna!“, a spus Constantin. „Acum doi ani eram hotarit sa renunt la un rinichi si la un ochi… Am avut un cumparator, dar care ori s-a razgindit, ori nu stiu ce s-a intimplat, ca venise in Rovinari, da’ nu ne-am mai intilnit! Cine stie, poate am noroc de data asta. Nu sint prea multi donatori de acest fel“, isi motiveaza Constantin schimbarea deciziei initiale.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS