14.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalO noua victima pe trecerea de pietoni

O noua victima pe trecerea de pietoni

Un pensionar a fost lovit ieri, in jurul orei 9.00, pe trecerea de pietoni. Dumitru Badea, de 67 de ani, din Craiova, a fost accidentat la intersectia bulevardului Dacia cu strada 1 Decembrie 1918.

Sorin Florescu, de 29 de ani, din Motatei, nu a pastrat distanta regulamentara fata de autoturismul Dacia, condus de Ionut Gealapu, de 29 de ani, din comuna Cruset, judetul Gorj. „Autoturismul Dacia era oprit regulamentar pentru acordarea prioritatii cetatenilor aflati la trecerea de pietoni. Masina condusa de Sorin Florescu a intrat in coliziune cu autoturismul Dacia, acesta acrosindu-l astfel cu oglinda laterala stinga pe Dumitru Badea. Se efectueaza cercetari pentru stabilirea infractiunii de lovire in culpa si neacordarea prioritatii“, a declarat Florentina Popescu, purtatoare de cuvint a Inspectoratului Judetean de Politie Dolj.

Barbatul a fost transportat in stare grava la Clinica de Neurochirurgie a Spitalului de Urgenta Craiova. Dumitru Badea a suferit numeroase traumatisme cranio-cerebrale si este in stare de inconstienta.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS