12 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoua familii din comuna Carpen au ajuns la spital

Doua familii din comuna Carpen au ajuns la spital

Doua familii din comuna doljeana Carpen au ajuns la spital dupa un conflict care a generat in bataie.

Intre familiile Cirstea si Ionica existau de mult timp discutii, dar luni dupa-amiaza certurile s-au transformat intr-un adevarat scandal. Familia Ionica a acuzat familia vecina, Cirstea, ca si-a depozitat nutretul in gradina lor. Aurelia Cirstea venise de la cimp, cind a auzit scandalul in ograda sa.

„Ion Ionica, impreuna cu Nadia Ionica si Elena Ionica (fiul, soacra si nora – n.r.) napustisera toti in curtea noastra. Cu sabii in mina si cu leviere casunasera pe copiii mei. Noroc ca unul dintre baietii mei a reusit sa-l apuce de sabia indreptata spre capul lui. Altfel cred ca l-ar fi omorit! Au mai incercat si in alte ocazii sa provoace scandal, chiar sa ne loveasca, dar acum am crezut ca ne omoara!“, a spus Aurelia Cirstea.

A fost chemata salvarea, care i-a transportat la Spitalul de Urgenta Craiova. Aurelia Cirstea, de 56 de ani, a fost internata impreuna cu cei doi fii ai sai – Constantin, de 34 de ani, si Severin, de 28 de ani -, si prezinta multiple traumatisme craniene. Au fost internati si vecinii Ion Ionica. Familia Cirstea este hotarita sa depuna plingere la politie impotriva vecinilor.

„Am fost sesizati de conflictul dintre cele doua familii. I-am sfatuit sa se prezinte la Medicina Legala pentru scoaterea certificatelor legale, iar in functie de zilele de spitalizare care le vor fi acordate se vor lua masurile corespunzatoare. Familia Ionica este intr-adevar vinovata si nu este la prima abatere de acest tip. Au mai generat si alte conflicte in sat“, a declarat Ionel Vladim, agent pricipal Politia Carpen.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS