14 C
Craiova
joi, 18 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalGrav accident de circulatie in fata Casei Armatei

Grav accident de circulatie in fata Casei Armatei

Un grav accident de circulatie a avut loc ieri in Craiova, la intersectia strazilor Tabaci si Calea Unirii din fata Casei Armatei. Un taxi Matiz al companiei D&D, cu numarul de inmatriculare B-37-KPE, s-a ciocnit frontal cu o Dacie cu numarul de inmatriculare DJ-05-JCW. In urma impactului, ambele masini au suferit pagube majore.

Accidentul nu s-a soldat cu victime, dar soferul Daciei s-a ales cu capul spart, urmind sa se prezinte la Spitalul de Urgenta din Craiova pentru ingrijiri medicale. Conform spuselor agentului sef adjunct Daniel Popa din cadrul Politiei Rutiere, vinovat de producerea accidentului este Claudiu Lipoveanu, soferul Daciei, care venea pe strada Tabaci, dinspre Spitalul nr.1. Acesta nu a respectat culoarea semaforului si a trecut pe rosu, exact in momentul in care taxiul, care venea de pe Calea Unirii, avea verde. Soferul taxiului, care nu a vrut sa-si spuna numele, a declarat ca in masina sa avea un client care nu a patit nimic in urma impactului.

Singurul ranit este soferul Daciei, care a provocat accidentul. Acesta a declarat ca a traversat intersectia pentru ca el a vazut verde la semafor. „Cind ma indreptam catre intersectie, semaforul avea culoarea verde, apoi s-a produs accidentul. Probabil s-a schimbat in rosu imediat (semaforul- n.r.) si nu l-am mai vazut. Eu stiu ca am vazut verde“, a declarat Claudiu Lipoveanu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS