10 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalSolomon interzice concertele in Piata Prefecturii

Solomon interzice concertele in Piata Prefecturii

Primarul Craiovei e pus pe fapte mari. Dupa ce i-a terorizat pe craiovenii care locuiesc in centrul orasului cu concertele oferite in campania electorala, Solomon intentioneaza sa interzica orice fel de manifestare in centrul orasului, mai precis in Piata Prefecturii, loc traditional pentru concertele formatiilor aflate in turneu prin tara sau pentru desfasurarea diferitelor evenimente oferite de producatorii de bere.

„Toate concertele se vor desfasura, de acum incolo, pe velodromul din Parcul «Romanescu». Nu e normal ca aceia care locuiesc in centru sa fie obligati sa suporte decibelii proveniti de la boxele amplasate in Piata Prefecturii. De acum incolo, toate evenimentele vor avea loc in parc. Acolo e aer curat. Exceptie vor face concertele de chitara rece sau cele care nu presupun zgomot mare. In privinta sarbatoririi Zilelor Craiovei ma mai gindesc. Daca investitorilor care ridicau acele corturi unde se bea bere nu le convine, nici o problema. Vom gasi noi investitii“, a declarat Antonie Solomon. Primarul s-a aratat nemultumit si de calitatea trupelor care au concertat pina acum in Craiova. „Nu voi mai da aprobare sa cinte orice formatie de care n-a auzit nimeni. Vreau doar concerte europene“, a mai spus edilul-sef. Cum va stabili primarul care formatii sint valoroase ramine un mister. Poate va angaja un consilier personal care sa asculte nonstop muzica sau va apela la sfaturile consilierului Ciri Maier.

„La velodrom sa se duca el!“

Craiovenii nu sint insa de acord cu intentiile primarului. „In orasul asta nu se intimpla nimic deosebit. Ne mai distram si noi cind venea cite o formatie de la Bucuresti, mai ieseam la o bere in centru. Piata Prefecturii a devenit locul traditional pentru noi, tinerii. In parc, la velodrom, sa se duca el“, a declarat suparat Bogdan Gruia, un tinar de 25 de ani din Craiova.

Solomon intentioneaza sa modifice si structura salii de sedinte din primarie, unde se intilnesc consilierii in cadrul sedintelor in plen. „Vreau sa fac o dispunere dupa modelul englez, cu pupitre dispuse fata in fata. Intr-o parte puterea, iar in cealalta opozitia. Voi schimba si sistemul de sonorizare, care este foarte vechi“, a spus acesta. Primarul promite populatiei ca toate problemele cu care vin in zilele de audienta vor fi rezolvate.

„Daca o persoana vine de doua ori la mine cu aceeasi problema, il voi demite imediat pe cel responsabil cu acel domeniu“, a declarat Solomon. Celor care se temeau ca primarul nu va mai putea oficia casatorii, edilul-sef s-a grabit sa le ia o piatra de pe inima. „Chiar daca sint foarte ocupat, o data pe luna tot voi oficia o casatorie“, a mai spus Solomon.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS