O tinara a fost grav ranita intr-un accident de circulatie

Autori


Flaviu Kovacs, de 19 ani, din Bocsa, judetul Caras Severin, in timp ce conducea miercuri un autoturism Volkswagen Passat, inmatriculat in Italia, cu numarul AE 786 AA, pe raza comunei Cazanesti, a pierdut controlul volanului si a iesit de pe partea carosabila. Acesta, fara sa posede permis de conducere si fiind sub influenta bauturilor alcoolice, intr-o curba la stinga, din cauza neindeminarii, a pierdut controlul asupra volanului si a intrat intr-un cap de pod.

In urma accidentului, Patricia Mihaela Gherman, de 19 ani, din localitatea Bocsa, judetul Caras Severin, a fost grav ranita.


Valter Borontis, de 19 ani, pasager in autoturism, din aceeasi localitate si conducatorul auto au fost accidentati usor. Pentru scoaterea victimelor din autoturism a fost necesara interventia echipei de descarcerare a Grupului de pompieri „Drobeta“. Potrivit comisarului sef Gheorghe Neagu, ofiter specialist in cadrul Serviciului Politiei Rutiere Mehedinti, pentru conducerea unui autovehicul pe drumurile publice fara a poseda permis de conducere, Flaviu Kovacs risca o pedeapsa cu inchisoarea cuprinsa intre unu si cinci ani.


Comenteaza acum

Alte stiri

16 aprilie 2019

Gorj: Tineri, reţinuţi după ce s-au bătut într-un bar

Trei tineri, cu vârste cuprinse între 19 şi 29 de ani, din municipiul Târgu Jiu şi comuna Licurici, bănuiţi de săvârşirea infracţiunii de tulburarea ordinii şi liniştii publice au fost reţinuţi aseară de poliţiştii gorjeni. Suspecţii, în noaptea ...

Sumarul ediției de sâmbătă, 26 iunie 2004

Top