10.1 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalArme si droguri la Spitalul de Urgenta Craiova

Arme si droguri la Spitalul de Urgenta Craiova

Un cetatean drogat a provocat un adevarat scandal, punind in alerta medicii Spitalului de Urgenta Craiova si politistii Sectiei 2. Ucraineanul Serghei Radion Ivan, de 33 de ani, a fost gasit joi seara, in jurul orei 20.00, zacind inconstient pe o strada din Craiova. Transportat de urgenta la spital, barbatul a devenit brusc violent. Avind asupra lui o geanta, in care sustinea ca are arme si droguri, a incercat sa-i tina departe de el chiar si pe medici.

„Am droguri si arme in geanta!“

Scandalul a inceput in camera de garda a Spitalului de Urgenta, in momentul in care pacientul si-a revenit din lesin. Fiind confuz si agitat, a inceput sa tipe, cautind din ochi geanta. „Sa nu va atingeti de geanta! Am droguri si arme si am venit special in Craiova sa le predau. Mi-e foarte rau, nu-mi simt picioarele si spatele. Cei care ma ajuta vor avea de la mine un Jeep. Am fost intr-un bar din Craiova, unde niste indivizi mi-au injectat droguri. In rest, nu-mi amintesc nimic“, a spus individul, alertind personalul sanitar.

Serghei Radion a fost consultat de medicul primar ortoped Cornel Mercut, care, negasindu-i nimic, l-a trimis la cabinetul de chirurgie. Barbatul nu prezenta urme de lovituri, insa medicii au declarat ca exista posibilitatea ca bolnavul sa fie sub influenta drogurilor si din aceasta cauza sa aiba un astfel de comportament, mai ales ca prezenta urme de intepaturi in vena. Banuielile nu au putut fi confirmate din cauza ca in Spitalul de Urgenta Craiova nu exista posibilitatea depistarii drogurilor.

A speriat toata lumea cu doi bureti de vase!

In timp ce i se efectuau radiografii pentru a i se depista eventuale leziuni la coloana, politistii au reusit sa puna mina pe geanta individului. Cind au desfacut-o, au rasuflat usurati. „Traficantul“ de droguri si arme avea la el doar trei papuci, o sapca, o camasa, doua maiouri, un set de bureti din sirma de curatat vase si doua ziare.

Medicii au decis sa-i faca analizele de singe, dar intre timp pacientul si-a revenit subit si s-a calmat. Neavind asupra lui nici un act de identitate si nici bani, Serghei Radion a fost transportat la politie pentru identificare. „Neavind asupra lui nici un act, am fost nevoiti sa-l luam la sectie pentru verificari. Este un cetatean suspect si, daca se dovedeste ca tot ce a spus el este adevarat, in privinta traficului de arme si droguri, se vor lua masurile corespunzatoare“, a spus Laurentiu Mihaitoaia, agent in cadrul Sectiei 2 de Politie Craiova.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS