5.3 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalGorjChef de retragere a lui Nicolae Mischie

Chef de retragere a lui Nicolae Mischie

Ex-presedintele CJ Gorj: „Imi inchei mandatul cu realizari de exceptie!“

Ex-presedintele Consiliului Judetean Gorj, Nicolae Mischie, si-a luat ramas bun de la scaunul pe care l-a ocupat opt ani, printr-o petrecere organizata ieri in institutie. Cei aproape 100 de fosti angajati l-au intimpinat pe Nicolae Mischie cu ropote de aplauze atit la intrarea in sala, cit si la finalul discursului. Vinul si platourile incarcate i-au indemnat la chef pe angajatii consiliului judetean, care au inceput sa depene amintiri. Cei mai tineri i-au ascultat pe cei mai in virsta, care opt ani l-au slujit pe Mischie in consiliul judetean. Baronul de Gorj i-a incurajat, spunindu-le ca, in perioada in care s-a aflat la conducerea consiliul judetean, Gorjul a avut parte de succese de exceptie.

„Opt ani de succese de exceptie! Ne luam ramas bun dupa opt ani. Sa nu ne fie rusine de ceea ce lasam in urma. Consiliul judetean s-a mobilizat plenar in rezolvarea tuturor problemelor. Nu mi-am permis sa fac pe politistul. Nu mi-am permis sa jignesc pe cineva, fara sa existe un motiv. Au fost opt ani de munca, opt ani de colaborare! Am avut satisfactii depline. Am dovedit ca am putut sa asiguram linistea acestui judet. Plec cu certitudinea ca in fiecare dintre dumneavoastra consiliul judetean are un om de forta. Nu am ce sa regret! Imi inchei mandatul cu realizari de exceptie“, a incheiat triumfal Mischie, in ropotele de aplauze ale asistentei.

Ion Calinoiu, urmasul lui Mischie la presedintia CJ Gorj, a declarat: „Nu este vorba de nici o despartire. Pentru fiecare dintre noi vine un astfel de moment. Va asiguram, domnule presedinte, ca lucrurile o sa mearga bine si de acum inainte“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS