7.3 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalUn Ford Sierra s-a proptit intr-un bloc

Un Ford Sierra s-a proptit intr-un bloc

Locuitorii din cartierul craiovean Calea Bucuresti au asistat ieri-dimineata la un adevarat spectacol. Un autoturism marca Ford Sierra a luat-o razna intre Institut si Rotonda, indreptindu-se cu viteza, dar in marsarier, spre un bloc de locuinte.

Dupa ce a traversat trotuarul si gradinita din fata blocului A1, Fordul s-a oprit, dupa 10-20 de metri, la aproximativ o jumatate de metru de zidul imobilului, proptit intr-o bara de otel. Impactul a fost atit de violent incit bara s-a indoit si a facut tandari un geam de la unul din apartamentele situate la parter. In apartament se aflau proprietara, Ileana Gageatu, impreuna cu fiul ei de un an si opt luni. Norocul a facut ca femeia si copilul sa se afle atunci in alta camera, altfel riscau sa fie raniti de cioburi.

„Eram in sufragerie cu baietelul meu, cind am auzit derapajul. M-am gindit atunci ca a avut loc un accident. Citeva clipe mai tirziu am auzit si bufnitura. M-am dus in dormitor sa vad ce se intimplase si am vazut geamul spart. Peste tot prin camera si chiar pe holul apartamentului am gasit imprastiate cioburi“, sustine Ileana Gageatu.

Soferul autoturismului buclucas, Tudor Margea, a scapat fara nici o zgirietura, dar a tras o sperietura zdravana. Barbatul sustine ca a pierdut pur si simplu controlul masinii din cauza ca i s-a blocat ambreiajul. Politistii considera insa ca, in ciuda defectiunii, soferul ar fi avut si o alta alternativa pentru a evita incidentul, oprind motorul. Oamenii legii au mai spus ca motivul defectiunii tehnice aparute este o alta ciudatenie, avind in vedere faptul ca autoturismul Ford Sierra avea facuta inspectia tehnica.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS