12.6 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalGravida taiata cu sapa de concubin

Gravida taiata cu sapa de concubin

Un caz de o violenta greu de imaginat a tulburat, in noaptea de duminica spre luni, linistea locuitorilor din comuna doljeana Galicea Mare. Ametit de bautura dupa ce sarbatorise impreuna cu prietenii la crisma din sat alegerea noului primar, un barbat din localitate si-a taiat apoi cu sapa soacra si concubina, insarcinata in luna a doua.

Ion Cartof, de 44 de ani, s-a dus duminica seara cu putin inainte de inchiderea urnelor sa voteze noul primar. Dupa ce si-a exercitat dreptul de vot, a chefuit impreuna cu citiva prieteni la o circiuma din sat pina spre miezul noptii cind s-a intors acasa tare abatut. Era atit de suparat incit a pus mina pe o sapa si a lovit-o pe soacra sa in spate. Apoi i-a aplicat o corectie corporala si concubinei sale, Ionica Dudau, de 34 de ani, taind-o cu lama sapei in cap si pe burta, fara sa fie impresionat de faptul ca tinara femeie ii purta in pintec copilul.

In urma agresiunii, Ionica Dudau a fost transportata la Spitalul de Urgenta Craiova, unde s-a constatat ca ranile suferite nu au pus in pericol viata ei sau a fatului de doua luni. Femeia se afla acum sub supraveghere medicala in Clinica de neurochirurgie a spitalului craiovean, unde a fost internata cu diagnosticul traumatism cranio-cerebral, comotie cerebrala, plaga taiata de patru centimetri in regiunea abdominala. Ion Cartof este cercetat de politisti in stare de libertate pentru vatamare corporala. Victima sustine ca din aceasta cauza se teme ca barbatul sa nu incerce acum sa-i faca rau pentru a se razbuna: „ Este un om rau, a mai facut puscarie de doua ori pina acum pentru ca a mai bagat in spital doua femei. Daca politia nu-l baga la inchisoare, nu stiu ce o sa fac. Acasa nu ma duc. Mi-e frica sa nu ma omoare. Nici copiii nu i-am mai lasat cu el, are o vecina grija de ei“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS