14.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalApeluri la TELEVOT de pe telefoanele vecinilor

Apeluri la TELEVOT de pe telefoanele vecinilor

Un craiovean risca trei ani de puscarie, pentru ca s-a cuplat la telefoanele unor vecini pentru a putea sa sune la TELEVOT. Nu numai ca n-a cistigat nimic, in ciuda zecilor de apeluri telefonice, dar trebuie sa le si plateasca vecinilor vreo 40 de milioane de lei, contravaloarea convorbirilor telefonice efectuate ilegal.

Constantin Valentin Mihai, de 43 de ani, din Craiova, de profesie lacatus constructii metalice la SC REUT SA Craiova, a suferit destul de mult din cauza ca ROMTELECOM l-a lasat fara telefon, drept sanctiune pentru neplata facturilor. Ca sa poata da totusi telefoane, barbatul s-a gindit sa se lege la casutele telefonice ale vecinilor din blocul sau – 83A1, din cartierul Craiovita Noua – si din blocul vecin – 83A2. Doar asa putea sa acceseze numarul 0900901911 al firmei VOTEL K TELEVOT, in speranta ca va cistiga ceva bani pe aceasta cale. Folosindu-se de aparatul telefonic personal si de citeva fire, Mihai s-a conectat ilegal la casutele telefonice ale colocatarilor Stefan Gurarosie, Augustin Gigi Apan, Florea Paloiu, Cornelia Caldare, Marin Tulea, Mariana Popescu, Maria Badea, Catalin Ispas, Nicolae Ileana, Pricopie Nicolita, Ion Dincu, Neluta Rada, Stefania Tudoran, Virgil Enache, Domnica Panduru si Ion Florescu. Prejudiciul total adus acestor vecini prin apelurile efectuate de Constantin Valentin Mihai depaseste 40 de milioane de lei, iar asta in nici o saptamina, cite doua ore de stat la telefon in fiecare noapte.

Chemat zilele trecute in fata procurorilor Parchetului de pe linga Judecatoria Craiova, Mihai si-a recunoscut fapta, sustinind insa ca, daca ar fi cistigat la TELEVOT, ar fi suportat din propriul buzunar contravaloarea convorbirilor telefonice frauduloase. Oamenii legii nu l-au crezut si au dispus trimiterea lui in judecata, sub acuzatia de furt calificat. Recidivist fiind – a mai ajuns in fata instantei, tot pentru furt calificat – Constantin Valentin Mihai nu are sanse sa scape de o pedeapsa cu inchisoarea intre trei si 15 de ani.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS