14.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalEleva de 14 ani violata in prima zi de vacanta

Eleva de 14 ani violata in prima zi de vacanta

O eleva a Scolii nr. 39 din Craiova a fost violata de doi indivizi din comuna doljeana Dobrotesti. Mariana Luminita R., de 14 ani, a plecat vineri seara la bunicii sai din Dobrotesti, unde urma sa-si petreaca vacanta de vara. In jurul orei 17.00, fata a fost acostata pe strada de doi indivizi, care au condus-o intr-o casa parasita si, sub amenintarea cutitului, au obligat-o sa intretina cu ei raporturi sexuale. In ciuda faptului ca violatorii au amenintat-o cu moartea daca spune ce s-a intimplat, tinara, imediat ce a fost eliberata, s-a dus acasa si i-a spus mamei sale ce a patit. Femeia s-a dus imediat la politie si a reclamat violul, iar politistii din Dobrotesti, in doar citeva ore, au reusit sa-i depisteze pe autorii faptei.

Violatorii – Stefan Miere si Nicusor Duna, ambii de 26 de ani, din localitate – au fost retinuti de politie si prezentati in fata unui procuror din cadrul Parchetului de pe linga Tribunalul Dolj.

La propunerea procurorului, judecatorii de la Tribunalul Dolj au emis simbata pe numele celor doi faptuitori mandate de arestare preventiva pentru 29 de zile. Acuzati de viol asupra unei minore, Stefan Miere si Nicusor Duna risca sa-si petreaca urmatorii 20 de ani in spatele gratiilor.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS