16.7 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalSi-a bagat mama in spital

Si-a bagat mama in spital

Un tinar din cartierul craiovean Cernele a devenit, la doar 16 ani, spaima cartierului si a parintilor sai. Constantin Adelin Motescu, de 16 ani, este cunoscut pentru iesirile violente. Baiatul se incaiera cu trecatorii, a batut un taximetrist si isi terorizeaza parintii, lovindu-i cu pumnii si jucindu-i in picioare ori de cite ori simte nevoia sa-si descarce nervii. Politistii craioveni il cunosc foarte bine si sustin ca au primit multe sesizari de la cetateni care au pretins ca au fost agresati de minor.

Ultima data, Adelin si-a dat in petic miercuri seara cind a batut-o pe mama sa. Lenuta Motescu, de 39 de ani, spune ca tocmai se intorsese acasa de la o vecina pe care o ajutase sa stringa finul de pe cimp, cind a izbucnit scandalul: „I-am spus lui fiu-meu sa vina sa dea si el o mina de ajutor. Nu a vrut. In schimb m-a luat la bataie, ca nu-l las in pace. Mai intii m-a lovit cu pumnii peste fata, apoi m-a luat tiris si mi-a dat suturi in burta. Eu strigam sa ma lase in pace, dar el a continuat sa dea in mine fara mila, ca intr-un ciine. Barbatu-meu a vrut sa ma apere, dar l-a imbrincit si pe el“.

Victima spune ca a avut noroc cu un nepot care, auzindu-i tipetele, ar fi sarit gardul si ar fi scapat-o pe femeie din miinile agresorului.

In urma bataii administrate de fiul ei, Lenuta Motescu a fost internata in Spitalul de Urgenta Craiova, cu diagnosticul de traumatism cranio-facial mediu, plaga sprincenoasa, de 2 cm, agresiune fizica. Politistii s-au ales cu inca o plingere, numai ca de data aceasta victima – mama agresorului – sustine ca-l va trimite dupa gratii: „Poate asa o sa-mi duc viata linistita, fara sa ma mai tem ca ma omoara in bataie“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS