13.4 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljSoferul a murit pe loc, strivit de utilaj

Soferul a murit pe loc, strivit de utilaj

Un doljean de 36 de ani a murit in noaptea de marti spre miercuri, dupa ce s-a prabusit intr-o ripa cu tractorul pe care il conducea. Ionel Mitrache, de 36 de ani, din satul Palilula al comunei Bucovat – Dolj, a fost tocmit marti de consateanul lui, Ion Mitrache, sa-l ajute sa transporte niste lemne cu caruta. Dupa ce au terminat treaba, in jurul orei 23.00 au plecat catre sat impreuna in cabina tractorului, cu caruta legata de acesta. Pe drum, in jurul orei 23.30, Ion Mitrache, proprietarul tractorului, a dorit sa-si faca necesitatile. A oprit tractorul si a coborit.

Ramas singur in cabina, Ionel Mitrache, desi nu avea permis de conducere, a pornit motorul si a demarat. N-a mers decit o mica distanta pentru ca, nestiind sa conduca, a pierdut controlul vehiculului. Tractorul, cu caruta legata de el, s-a prabusit intr-o ripa adinca, iar Ionel a decedat strivit de utilaj.

La fata locului au fost chemate ambulanta SMURD si masina de descarcerare a pompierilor doljeni, pentru a-i salva viata lui Ionel Mitrache. Panta era atit de abrupta incit nici macar cadrele medicale n-au reusit sa coboare pina la ramasitele tractorului. „N-am putut sa stabilim cu precizie leziunile care au dus la decesul victimei pentru ca nu am reusit sa coborim pina pe fundul ripei. Am asteptat sa vina politistii si procurorii, care s-au ocupat de scoaterea cadavrului“, a precizat dr. Septimius Antonie, medic specialist medicina de urgenta in cadrul SMURD.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS