20.5 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalNicoleta Miulescu, jefuita in plina zi

Nicoleta Miulescu, jefuita in plina zi

Locuinta secretarei Primariei si a Consiliului Local Municipal Craiova, Nicoleta Miulescu, a fost jefuita marti, in plina zi. In jurul orei 12.00, hotii – pina in prezent neidentificati de politisti, au lipit intii hirtiute pe vizoarele de la usile vecinilor, astfel incit sa nu fie vazuti cind trebaluiesc pe casa scarii, apoi au reusit sa forteze si sa deschida usa metalica, fara ca nimeni sa fi auzit vreun zgomot. Spargatorii au patruns in apartamentul Nicoletei Miulescu, situat in blocul M8A de pe Calea Bucuresti, si i-au furat din casa toate bijuteriile din aur, parfumurile si deodorantele, plus suma de 1.000 de dolari. Au plecat la fel de discreti precum venisera, fara sa fie observati de cineva.

Culmea este ca spargatorii au reusit sa sustraga bani si bunuri in valoare de aproape 300 de milioane de lei chiar in timp ce fiul Nicoletei Miulescu dormea intr-una dintre camerele apartamentului. „Nu imi pare rau de bani si de celelalte bunuri furate, care se pot inlocui, dar singura mea disperare este ca, in timp ce hotii umblau prin casa, copilul meu dormea in camera lui. El spune ca n-a auzit absolut nimic, dar mai bine ca n-a auzit, ca ar fi fost tentat sa iasa si cine stie ce i-ar fi facut hotii daca dadeau cu ochii de el. Pe mine m-au anuntat vecinii ca am usa fortata la apartament si m-am dus repede acasa sa vad ce s-a intimplat, cu atit mai mult cu cit copilul nu raspundea nici la mobil si nici la soneria de la usa. Mi-am dat seama pina la urma ca, de fapt, dormea“, povesteste Nicoleta Miulescu intimplarea neplacuta prin care a trecut.

O echipa de politisti coordonata de comisarul-sef Jan Dobrescu, adjunctul sefului Politiei Municipiului Craiova, a inceput investigatiile pentru identificarea si prinderea autorilor. Criminalistii au incercat si ei sa dea o mina de ajutor, adunind de la locul spargerii citeva amprente.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS