10.6 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalNoaptea neagra a motoscuterelor

Noaptea neagra a motoscuterelor

Trei persoane au fost ranite in urma accidentelor de motoscuter petrecute in Craiova, in noaptea de luni spre marti.

Victor Plesoianu, de 21 de ani, si Ion Alin Dorin, de 20 de ani, se intorceau acasa in jurul orei 3.00, de la un chef. Pe strada Caracal, vizavi de unitatea militara, motoscuterul Aprilia cu care circulau, condus de Plesoianu, a intrat in coliziune cu o remorca auto inmatriculata cu numarul DJ-80-KRR, parcata pe partea dreapta a drumului. In urma impactului, cei doi tineri au cazut, lovindu-se cu capul de bordura. Un echipaj SMURD i-a transportat pentru ingrijiri medicale la Spitalul de Urgenta Craiova, unde au ramas internati.

Cadrele medicale de la spitalul craiovean sustin ca starea de sanatate a celor doi accidentati este in curs de ameliorare, dar ca, deocamdata, tinerii sint destul de zdruncinati dupa cele intimplate, in special Plesoianu, care s-ar fi aflat in stare avansata de ebrietate. „Era atit de beat si de agitat cind l-am primit in sectie incit ca sa-i putem acorda ingrijiri medicale a trebuit sa-l legam de pat. Dar chiar si asa, era cit pe-aici sa plece cu patul“, a declarat dr. Alexandru Camenita, seful Clinicii de neurochirurgie.

Politistii au constatat ca Plesoianu nu poseda permis pentru deplasarea cu motoscuterul. Daca avea sau nu nevoie de permis pentru a circula cu un astfel de vehicul este o alta problema pe care oamenii legii ar trebui sa o lamureasca. Deocamdata, parerile sint impartite. Unii politisti considera ca este nevoie, altii, nu.

Un alt eveniment rutier in care a fost implicat un motoscuter s-a produs in aceeasi noapte in Craiovita. Accidentul s-a soldat cu ranirea usoara a Lorenei Pirvu, de 17 ani.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS