5.9 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalCasatorie cu nabadai intre o profesoara si un politist

Casatorie cu nabadai intre o profesoara si un politist

La trei zile de la oficierea casatoriei, doi tineri craioveni s-au despartit din cauza banilor ramasi de la nunta. Si pentru ca totul sa fie facut ca la carte, si-au asezonat separarea – deocamdata, neofociala – cu scandal si bataie.

Ea, cadru didactic. El, sergent major la Penitenciarul de Minori si Tineri Craiova. Ramona Popa, de 24 de ani, si Laurentiu Lopatel, de 26 de ani, s-au cunoscut in urma cu cinci ani, s-au placut de la prima intilnire si, in ciuda micilor neintelegeri, au decis sa se casatoreasca. Pe 5 iunie au facut nunta, la care au participat peste o suta de invitati. O nunta ca-n povesti, cu o mireasa radiind de frumusete in rochia alba, cu petrecere mare la Restaurantul Jiul, cu nasi de soi (insusi loctiitorul comandantului penitenciarului oferind verighetele tinerilor casatoriti). Petrecerea a continuat in cursul zilei de duminica, la Balta Verde, cu rudele si prietenii apropiati.

Fericirea tinerilor casatoriti a durat insa prea putin, pentru ca ea dorea ca pe banii de nunta sa-si petreaca luna de miere in Grecia, in timp ce mama lui insista sa le cumpere casa. A doua zi, insa, banii de la nunta nu se mai gaseau pe nicaieri. Atunci au inceput acuzele de ambele parti. Ramona sustine ca socrii ar fi oprit toti banii – aproximativ 160 de milioane de lei – de la nunta ca sa-i depuna in banca, in timp ce mama lui Laurentiu, Stefania Lopatel, spune ca toata suma ramasa nu depaseste 700 de dolari si ca acesti bani ar fi fost furati de familia Ramonei.

Conflictul s-a accentuat a doua zi, cind mirele s-a dus la socrii ca sa-si ia mireasa acasa. Fata a refuzat sa-l urmeze si de aici a izbucnit un scandal care a speriat tot blocul. Ramona sustine ca sotul ei nu ar fi acceptat refuzul si ca ar fi incercat sa o ia cu forta: „Zicea sa-mi iau hainele si sa merg la maica-sa, dar eu n-am vrut. Atunci m-a lovit cu pumnii in cap. Mama a sarit sa ma scape de el si atunci a lovit-o si pe ea. Apoi vecinii, auzind scandalul, au sunat la politie. Pina sa vina insa politistii, Laurentiu a fugit“.

Mama lui Laurentiu recunoaste ca este posibil ca fiul ei sa o fi lovit pe Ramona, insa spune ca a fost legitima aparare. „Au incercat sa-l retina cu forta, l-au sechestrat la ei in locuinta, iar tatal ei i-a pus cutitul la git si l-a amenintat ca-l taie“, sustine Stefania Lopatel.

Deznodamintul acestei povesti se anunta destul de sumbru. Familiile celor doi tineri casatoriti nu mai vad nici o cale de impacare. Dragostea care ii unea odata s-a transformat in ura si razbunare. Ramona Popa se afla acum internata in Clinica de neurochirurgie a Spitalului de Urgenta Craiova, de unde spera sa primeacsa un certificat medico-legal pentru a se razbuna pe sotul ei. Stefania Lopatel se arata la fel de hotarita sa-si dea in judecata nora – pe care a amenintat-o ca nu va reusi sa obtina decit divortul – si sustine ca aceasta si-ar fi inscenat spitalizarea pentru a obtine beneficii financiare de pe urma fiului ei.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS