10.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalTentativa de sinucidere la Spitalul Poiana Mare

Tentativa de sinucidere la Spitalul Poiana Mare

Spitalul de Neuropsihiatrie Poiana Mare – Dolj a intrat din nou in centrul atentiei dupa ce, la sfirsitul saptaminii trecute, un bolnav psihic a incercat sa se sinucida aruncindu-se pe geamul fara grilaj de protectie al salonului in care era cazat. Cu toate ca a cazut de la etajul I, starea bolnavului este critica, medicii considerind ca acesta are sanse reduse de supravietuire.

Un pacient de la Spitalul de Neuropsihiatrie din Poiana Mare – Dolj se zbate intre viata si moarte dupa ce a incercat sa se sinucida, aruncindu-se vineri seara pe fereastra salonului in care se afla internat.

Dragos Mitra, de 28 de ani, din Craiova, este unul dintre bolnavii „navetisti“ ai Spitalului din Poiana Mare. Tinarul, suferind de schizofrenie paranoida, a fost internat de mai multe ori in ultimii ani in spitalul amintit dupa ce boala s-a agravat. Acum fusese internat din nou si se afla sub tratament.

Vineri seara, in jurul orei 20.00, sub ochii colegilor de salon, Mitra s-a aruncat de la etajul I pe geamul fara grilaj de protectie, care n-ar trebui sa lipseasca dintr-o astfel de institutie. Chiar daca inaltimea nu a fost mare, pacientul a cazut in cap, suferind leziuni craniene grave. El a fost transportat in coma la Spitalul de Urgenta din Craiova si internat in Clinica de Terapie Intensiva, cu diagnosticul traumatism cranio-cerebral, traumatism de antebrat sting, coma de gradul III. Potrivit neurochirurgului Alexandru Camenita, pacientul are sanse reduse de supravietuire, fiind tinut in viata doar cu ajutorul aparatelor.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS