21.7 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalNea Vasile isi scrie memoriile!

Nea Vasile isi scrie memoriile!

Vasile Bulucea a tinut ieri-dimineata o ultima sedinta cu angajatii din institutie, in calitate de primar. Bulucea a tinut sa sfatuiasca pe toata lumea despre cum trebuie sa se comporte in continuare. In cadrul conferintei de presa care a urmat, Bulucea le-a spus ziaristilor ca nu le poarta pica, in ciuda materialelor critice publicate in ultimii ani: „M-am inteles bine cu presa, nu am injurat nici un ziarist“. Dupa ce a enumerat „realizarile“ din ultimii patru ani, primarul i-a laudat pe viceprimari, cu care zice ca a colaborat destul de bine, dar ca pe unul dintre ei, Antonie Solomon, il asteapta „problemele grave ale orasului“.

In concediu la munte

Mihai Dragu, vicepresedintele PRM, candidat si el la functia de primar acum o saptamina, nu a participat la conferinta de presa a lui Bulucea. In schimb, a fost prezent Solomon, pe care ex-primarul Bulucea il sustine in al doilea tur al alegerilor. „Ca reprezentant al unui partid mititel (Forta Democrata – n.r.), nascut in campania electorala, eu va declar nud ca il sustin pe Antonie Solomon in turul doi de alegeri pentru functia de primar“, a declarat acesta. Bulucea a spus ca nu regreta ca a candidat din nou pentru fotoliul de primar, afirmind, in ciuda scorului de numai 6% obtinut la scrutinul de pe 6 iunie, ca „si insuccesul e tot un succes“. S-a enervat insa cind a fost intrebat de ziaristi daca nu isi reproseaza ca in Craiova se va organiza turul doi pentru alegerea primarului. Si aceasta deoarece unii comentatori politici sustin ca prin demisia din PSD si inrolarea in Forta Democrata, ca si candidat al acesteia la primarie, Bulucea a „ciupit“ citeva procente din electoratul lui Solomon, care altfel ar fi iesit primar din primul tur de scrutin.

Intrebat ce are de gind sa faca incepind cu 21 iunie, Vasile Bulucea a raspuns surprinzator: „Imi scriu memoriile! Dar, deocamdata, ma duc la munte“. Cit despre cariera sa politica, acesta a afirmat ca se gindeste daca va mai continua sau nu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS