17.6 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalGorjA sesizat la OJPC ca nu i-au crescut sinii

A sesizat la OJPC ca nu i-au crescut sinii

In ultimele luni, angajatii Oficiului Judetean pentru Protectia Consumatorului (OJPC) Gorj au primit o serie de reclamatii care mai de care mai ciudate. Din dorinta de a-si face dreptate, pentru ca au fost pacaliti de comercianti sau pur si simplu pentru ca nu au fost multumiti de anumite servicii, cetatenii i-au pus in incurcatura pe inspectorii OJPC.

Din cele 143 de reclamatii inregistrate la OJPC de la inceputul anului, numai 103 au fost intemeiate. De multe ori insa, inspectorii au fost pusi in fata anumitor situatii din care nu au stiut cum sa iasa. Una dintre cele mai ciudate reclamatii a fost facuta de un crestin- ortodox din comuna Crasna. Barbatul a sesizat faptul ca desi isi plateste anual la biserica taxa de cult, trebuie sa mai achite taxe pentru orice serviciu religios efectuat, respectiv nunti, botezuri sau inmormintari. O alta reclamatie a fost depusa la OJPC de un locuitor din Tirgu Jiu care si-a cumparat o pereche de pantofi de proasta calitate, din Piata Centrala.

Dupa numai o zi de purtare, talpile pantofilor s-au dezlipit. Patronul magazinului a fost de acord ca reclamantul sa primeasca o alta pereche de pantofi, insa acesta nu a mers sa ridice marfa intrucit i-a fost rusine. Unul dintre inspectorii OJPC s-a deplasat la magazinul cu pricina, de unde a ridicat perechea de pantofi, scapindu-l in acest fel de „rusine“ pe pagubit.

In topul reclamatiilor se afla insa cea primita de la o femeie din Tirgu Jiu. Aceasta are 23 de ani si a reclamat la OJPC ca nu i-au crescut sinii, desi luase mai multe pastile, care ar fi trebuit sa o ajute.

„Ne-a spus ca peste tot se face reclama la pastilele respective si ca a luat destule, dar nu au avut efect. I-am cerut sa ne aduca tubul si sa ne arate, sa vedem diferenta, insa nu a vrut“, a declarat Ion Tudor, seful OJPC Gorj.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS