21.7 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalTaximetrist craiovean, snopit in bataie in Drumul Apelor

Taximetrist craiovean, snopit in bataie in Drumul Apelor

Tinarul a ajuns la spital cu multiple leziuni craniene, dupa ce a fost atacat de trei clienti

Meseria de taximetrist se dovedeste din nou a fi una dintre cele mai periculoase. Cel putin in Craiova, unde, in noaptea de luni spre marti, un taximetrist de la firma ROMNICON a fost snopit in bataie cu bite de trei asa-zisi clienti, in timp ce ii transporta cu masina in Drumul Apelor.

Cristian Nicolae Brana, de 27 de ani, era de serviciu in noaptea respectiva. Tinarul taximetrist sustine ca, in jurul orei 3.00, a luat de la Parcul „Romanescu“ trei tineri care doreau sa ajunga in Drumul Apelor. Pina aici nimic neobisnuit, numai ca asa-zisii clienti, dupa cum a observat Cristian, nu prea aratau ca unii care ar locui in Drumul Apelor: „Pe cel care a stat in fata linga mine l-am observat mai bine. Avea in jur de 30 de ani, nu parea tigan si era bine imbracat. M-am mirat cind a spus ca merge in Drumul Apelor, un cartier dosnic, rau famat si mi-a fost putin frica. M-am incurajat spunindu-mi ca nu era treaba mea si am pornit motorul“.

Atras de atacatori intr-un loc rau famat

Taximetristul mai spune ca, de indata ce masina a intrat pe drumul ingust si neluminat din Drumul Apelor, cei trei indivizi pe care ii transporta cu taxiul l-au luat la bataie, fara sa astepte sa ajunga la destinatie. „M-au atacat atit de repede, incit pe moment nici nu mi-am dat seama cu ce m-au lovit. Cred ca m-au batut cu bite pe care le-au avut la ei, ascunse probabil sub geaca. Apoi au incercat sa ma dea jos din masina, insa in momentul acela cred ca i-a speriat ceva, ca au fugit“, sustine Cristian Brana, care nu a aflat nici pina acum motivul atacului. Tinarul taximetrist mai spune ca dupa ce a scapat de atacatori a avut puterea sa porneasca masina si sa mearga la spital. El a fost internat in Spitalul de Urgenta Craiova cu multiple traumatisme craniene si ale membrelor. Cadrele medicale sustin ca tinarul a fost lovit cu un corp contondent, avind cel putin 15 lovituri craniene.

Cristian Brana isi aminteste cosmarul prin care a trecut. „A fost cumplit! Spaima pe care am simtit-o si senzatia ca nu voi mai ramine in viata nu le voi putea uita usor. Lucrez de cinci ani pe taxi si am mai fost injurat de clienti, dar bataie nu am luat niciodata“, a spus el.

Politistii craioveni s-au autosesizat in legatura cu cele intimplate si au inceput cercetarile in vederea identificarii agresorilor.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS