8 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalGorjViceprimarul din Urdari si-a reclamat nevasta la PNA

Viceprimarul din Urdari si-a reclamat nevasta la PNA

Bebe Tauru a sesizat nereguli in cadrul compartimentului de protectie sociala, condus de sotia sa

Recunoscut ca fiind un mare scandalagiu in comuna, viceprimarul din Urdari- Gorj a pus capac ispravilor sale cu o reclamatie adresata Parchetului National Anticoruptie (PNA) in care sesiza ca ar exista nereguli la primarie, la compartimentul de protectie sociala, condus chiar de sotia sa. Reclamatiile s-au dovedit, in urma cercetarilor, nefondate. Luminita Tauru a divortat in urma cu o luna, dupa ce fostul sot i-a atacat parintii cu spray paralizant.

Viceprimarul din Urdari, Bebe Tauru, este cunoscut in tot judetul pentru scandalurile pe care le provoaca in comuna si in institutia in care lucreaza. Comportamentul sau i-a adus si suspendarea din PSD pentru ca Tauru nu se sfia sa se ia la cearta si cu sefii sai din partid. Nemultumit de aceasta decizie, Bebe Tauru a continuat cu scandalurile si cu reclamatiile la primaria din comuna. Una dintre ele, adresata Parchetului National Anticoruptie, a vizat activitatea compartimentului de protectie sociala, condus chiar de sotia sa, Luminita Tauru. Viceprimarul reclama modul in care sint acordate ajutoarele sociale. „Face reclamatii peste tot, dar nu s-a gasit nimic ilegal. S-a constatat ca ajutoarele au fost acordate conform legii. Aceasta nu a fost singura reclamatie. A sesizat si corpul de control al prefectului cu alte probleme. De Craciun, ne-am trezit cu OJPC, unde anuntase ca am dat napolitane cu viermi la copii. Nu s-a gasit nici atunci nimic“, a spus primarul Aristica Leuca.

„M-a amenintat ca imi taie capul cu drujba“

Luminita Tauru a divortat de sotul sau, de aproximativ o luna. Divortul a fost precedat de un scandal iscat intre viceprimar si parintii sotiei, iar oamenii din sat povestesc ca acesta a intrat peste ei in casa, i-a atacat cu spray paralizant si i-a batut, bagindu-si socrul in spital. Bebe Tauru este cercetat in doua cazuri pentru violare de domiciliu, dar si pentru lovire si amenintari, in urma sesizarilor depuse de socrii sai si de primarul din Urdari. Dosarele au fost trimise de Parchetul Gorj la posturile de Politie din Bilteni si Urdari, pentru cercetare. „Este un om deosebit de rau. Eu am depus si o plingere impotriva lui pentru ca m-a jignit. Acum ma ameninta cu moartea. Sintem contracandidati in alegeri si mi-a zis ca, daca o sa cistig eu in defavoarea lui, imi taie capul cu drujba“, a mai povestit primarul din Urdari.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS