10.1 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalUn bebelus a murit asfixiat linga mama sa

Un bebelus a murit asfixiat linga mama sa

Un copil in virsta de numai o luna a murit in conditii suspecte, dupa ce a adormit in pat alaturi de mama sa. Cadrele medicale de la SMURD au fost solicitate ieri-dimineata, in jurul orei 7.00, sa se deplaseze pe strada Fata Luncii din Craiova, la locuinta Laviniei Tranca. Aici l-au gasit pe baiatul cel mic al femeii, pe nume Fecior, mort in pat. Baietelul, de numai o luna, nu prezenta urme de violenta, medicii stabilind ca decesul a survenit ca urmare a unui stop cardiorespirator.

Cadavrul a fost ridicat si depus la morga Spitalului Municipal „Filantropia“, in vederea efectuarii autopsiei. Circumstantele in care s-a produs decesul sint neclare, politistii neexcluzind posibilitatea ca mama sa se fi intors in somn peste copil si acesta sa fi murit asfixiat. Lavinia Tranca sustine ca nu se considera vinovata de decesul propriului copil, care ar fi murit din cauze naturale.

„Aseara (marti seara – n.r.) a fost bine. Avea doar o usoara diaree si i-am dat zeama de orez. In loc sa se linisteasca, s-a zvircolit toata noaptea si a plins. Nu stiu ce a avut“, a spus femeia.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS