13.4 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalS-a spinzurat de focul nevestei

S-a spinzurat de focul nevestei

Un craiovean si-a pus streangul de git de necaz ca l-a lasat sotia. Petre Vicu, de 26 de ani, a fost gasit ieri dupa-amiaza spinzurat de una din grinzile locuintei sale din strada Petuniilor nr.39, chiar de consoarta sa. Ajutata de vecini, femeia l-a coborit din streang, apoi a anuntat Salvarea.

In timpul manevrelor de resuscitare, cadrele medicale de la Serviciul de Ambulanta Dolj au reusit sa-i restabileasca pulsul. A decedat insa citeva minute mai tirziu in drum spre spital, in urma unui stop cardiorespirator. Cadavrul sau a fost depus la morga Spitalului de Urgenta Craiova, in vederea efectuarii autopsiei.

Mama tinarului, Ioana Vicu, sustine ca fiul ei s-a sinucis dupa ce a aflat ca sotia vrea sa-l paraseasca: „Baiatul era bolnav psihic de la virsta de 14 ani. Noi il menajam intotdeauna de teama sa nu faca vreo prostie. Nevasta-sa i-a zis ca il paraseste pentru ca vrea sa plece in Italia, iar el a vrut sa se omoare de focul ei“.

Ieri, in jurul orei 15.00, Petre Vicu s-a dus sa-si vada nevasta la domiciliul parintilor ei, unde locuia de citeva zile. N-a gasit-o, asa ca barbatul i-a lasat un bilet in care scria ca isi va pune capat zilelor. Si s-a tinut de cuvint. S-a intors acasa, unde, profitind de absenta mamei sale, plecata la cumparaturi, si-a pus in practica amenintarile. A pus in patru o bucata de cablu electric, probabil ca sa nu se rupa, a atirnat-o de o grinda din magazie, apoi si-a petrecut-o in jurul gitului, dindu-si drumul fara sa ezite in gol.

Citeva clipe mai tirziu a fost gasit de sotia sa care venise in fuga dupa ce citise biletul. Era prea tirziu. Petre Vicu a lasat in urma lui un baietel de cinci ani.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS