21.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljRaicea si-a ucis in bataie concubina

Raicea si-a ucis in bataie concubina

Petre Raicea, de 60 de ani, din municipiul Segarcea – Dolj, a fost trimis in judecata de Parchetul Tribunalului Dolj, dupa ce si-a ucis concubina, mai tinara cu 32 de ani decit el. In dupa-amiaza de 13 februarie, barbatul impreuna cu concubina lui, Ionica Pistroescu, au facut o vizita unor vecini, cu care au impartit o sticla cu rom. Cind s-a terminat sticla, au plecat acasa. Nici n-au intrat bine in casa, ca Raicea s-a pus pe scandal. A inceput s-o injure cum ii venea la gura pe mai tinara sa concubina, banuind ca aceasta il insala.

„Am batut-o aseara si infund puscaria daca moare“

Petre i-a tras Ionicai citeva palme, apoi s-a pus mai zdravan cu bataia pe ea. Sub ochii fiicei sale minore, Ionica Pistoescu a fost dezbracata de concubin, batuta cu un cablu minute in sir, apoi lasata sa zaca pe jos, acolo unde cazuse. Cind a considerat ca o batuse suficient, Raicea s-a dus la culcare.

Dimineata, cind s-a trezit, barbatul si-a dat seama ca concubina lui este ranita grav. A dus-o la Spitalul Segarcea, ajutat de un vecin cu masina, insa cadrele medicale n-au mai avut altceva de facut decit sa constate decesul tinerei de 28 de ani, in urma multiplelor leziuni traumatice la nivelul capului si toracelui, inclusiv fracturi costale. Dindu-si seama ce a facut, Petre Raicea a insistat in fata cadrelor medicale de la Spitalul Segarcea sa faca, totusi, ceva, ca s-o salveze pe Ionica, sustinind ca „am batut-o aseara si infund puscaria daca moare“. Era prea tirziu.

Acuzat de omor deosebit de grav, savirsit prin cruzimi, Petre Raicea risca sa ramina tot restul vietii in spatele gratiilor. Dosarul se afla acum pe masa judecatorilor de la Tribunalul Dolj.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS