14.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalDe la discoteca la spital

De la discoteca la spital

Un adolescent din comuna doljeana Motatei a ajuns la spital dupa ce a fost batut in fata unei discoteci din localitate.

Emil Rosca, de 17 ani, s-a dus vineri seara sa se distreze impreuna cu prietenii la una dintre discotecile din localitate. Tinarul sustine ca, in toiul petrecerii, ar fi fost rapit de trei tineri care l-au scos pe brate in fata localului, unde i-au administrat o bataie sora cu moartea.

„Printre cei trei se afla si o fata, Corina Iovan, de 19 ani, colega de scoala cu Emil. Impreuna cu logodnicul ei, Dan Geambasu, si cu un prieten de-al lor, Petre Costar, l-au scos pe brate din discoteca si l-au dus in strada, unde l-au jucat in picioare“, sustine si Lenuta Rosca, mama adolescentului agresat.

Femeia mai spune ca fiul ei a fost victima unei razbunari: „Cu o zi inainte avusesem un conflict cu Iovan Nusi, tatal Corinei. Pe motiv ca fiul meu i-ar fi lovit cu piciorul o ladita cu iarba lasata pe marginea drumului, tatal Corinei a intrat peste noi in curte, cerindu-ne socoteala si amenintind-o pe soacra-mea ca o omoara cu o surubelnita“.

Emil Rosca este in Clinica de neurochirurgie a Spitalului de Urgenta Craiova, unde a fost internat simbata, cu diagnosticul traumatism cranio-cerebral usor, comotie cerebrala si traumatism hemitorace sting.

Politistii din comuna Motatei au fost sesizati de Lenuta Rosca in legatura cu cele intimplate, urmind ca, in functie de rezultatul cercetarilor si de concluziile medico-legale, sa fie dispuse masurile corespunzatoare.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS