14.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalAccident mortal la Pielesti

Accident mortal la Pielesti

Soferul directorului Mitrescu de la Regionala CFR a decedat, iar pasagerul din dreapta acestuia, comisarul Dumitru Serbanescu, seful Politiei TF Craiova, a fost ranit

Un grav accident de circulatie s-a produs ieri dupa-amiaza in apropierea comunei doljene Pielesti. Venind de la Bucuresti spre Craiova, la volanul autoturismului Mercedes cu numarul de inmatriculare DJ-01-TOP, Doru S. a traversat comuna Pielesti, apoi, la iesirea din localitate spre Craiova, a lovit frontal o masina care venea din sens opus.

Celalalt autoturism implicat in accident este masina de serviciu a directorului Mitrescu de la Regionala CFR Craiova, un Daewoo Nubira cu numarul de inmatriculare Nubira DJ-11-MRF. La volan se afla Alin Stoican, de 23 de ani, din Craiova, soferul directorului, iar scaunul din dreapta era ocupat de comisarul Dumitru Serbanescu, seful Serviciului Politiei Transporturi din cadrul Inspectoratului de Politie al Judetului Dolj.

Impactul a fost atit de puternic incit ambele masini au fost grav avariate. Alin Stoican, soferul Nubirei, a fost grav ranit, decedind o ora mai tirziu, dupa ce a fost internat la Spitalul de Urgenta Craiova. Comisarul Serbanescu a fost transportat si el la spital, cu toate ca nu a avut decit leziuni usoare, ca si conducatorul Mercedesului.

Imediat dupa accident, la fata locului s-au adunat mai multi localnici, unii dintre ei incercind sa ajute victimele, iar altii doar din curiozitate. Un copil de vreo sase ani a venit in fuga de acasa cu o luminare, pe care batrina Gheorghita Minea a aprins-o si a asezat-o linga soferul Alin Stoican, care tragea sa moara. Din primele cercetari efectuate la fata locului, politistii au concluzionat ca vinovat de producerea accidentului este Doru S.. „Intr-o curba la stinga, la intrarea in comuna Pielesti, din cauza neatentiei in conducere, Doru S., soferul Mercedesului a patruns pe contrasens, intrind in coliziune frontala cu autoturismul Nubira, care se deplasa regulamentar din sens opus. In urma impactului a rezultat decesul conducatorului Nubirei“, a declarat inspectorul Mihnea Dragomirescu, din cadrul Biroului Politiei Rutiere Craiova.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS