12 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalChevrolet Lacetti, frumusete si dinamism

Chevrolet Lacetti, frumusete si dinamism

Noul Chevrolet Lacetti a fost lansat simbata, la Craiova, de firma RUCOM, dealer exclusiv pe zona Oltenia pentru marcile de autoturisme Opel si Chevrolet.

In doua volume cu cinci usi, din clasa compacta, autoturismul Lacetti este prezentat de constructor sub deviza „Echilibrul perfect intre frumusete si dinamism“. Designul sau elegant, dar cu o pronuntata tenta sportiva, este realizarea italianului Giugiaro, remarcindu-se prin forma de migdala, farurile din sticla clara si o noua grila a radiatorului. Modelul european Lacetti este dotat cu suspensii independente si amortizoare cu gaz pentru toate cele patru roti, asigurind un confort deosebit la rulare. Sistemul de frina include discuri ventilate pe toate rotile, asistate de un sistem ABS de tip Bosch, oferit standard pentru toate modelele.

Lacetti dispune de trei variante de motorizare pe benzina, toate cu patru cilindri si 16 supape, corespunzind normelor de poluare Euro IV. Motorul de baza, de 1.400 cmc, ofera 93 CP la un consum combinat de 7,1 l/100 km. Persoanele mai dinamice pot opta pentru varianta cu motor de 1.600 cmc si 109 CP, care poate atinge o viteza maxima de 187 km/h. Virful de gama pentru aceasta masina este cel de 1.800 cmc si 122 CP, care atinge 194 km/h la un consum mediu combinat de 7,5 l/100 km.

„Situata la limita superioara a clasei compacte, cu un design sportiv si flexibil, un spatiu interior generos si trei motorizari puternice, Chevrolet Lacetti constituie o propunere atractiva mai ales pentru soferii tineri, orientati catre imagine“, a precizat Alin Diaconescu, consultant de vinzari al firmei RUCOM pentru marca Chevrolet.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS