10.6 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024

Stiri diverse

Un barbat din comuna doljeana Castranova a avut puterea sa se duca singur la spital, dupa ce a fost lovit cu capra de masurat, toporul si levierul.

Romica Macesanu, de 59 de ani, era la cimp, luni seara, la semanat. In jurul orei 19.00, barbatul a avut o altercatie cu vecinul sau de tarla, Cici Greiere, de 61 de ani, din cauza unei suprafete de de doi ari dintre terenurile lor, revendicata de amindoi. Avindu-l alaturi pe fiul sau, Alexandru Greiere, de 39 de ani, lui Cici nu i-a fost greu sa-si loveasca adversarul.

„M-a doborit la pamint cu capra de masurat, apoi m-a lovit in cap cu muchia de la topor pina i s-a rupt coada. Intre timp, fiu-sau a pus mina pe un levier si a inceput si el sa ma loveasca“, sustine Macesanu, care, dupa tot ce i s-a intimplat, a mai avut puterea sa suporte o calatorie pina la Craiova cu o masina de ocazie, pentru a primi ingrijirile medicale necesare. In prezent, barbatul este internat in Clinica de neurochirurgie a Spitalului de Urgenta Craiova cu multiple plagi craniene. Sesizati de rudele victimei in legatura cu cele intimplate, politistii din Castranova au inceput cercetarile, urmind ca, in functie de concluziile medico-legale, sa fie dispuse masurile corespunzatoare.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS