Acasă Local Scurte stiri

Scurte stiri

Barbat ucis de propria caruta pe malul Dunarii

Un echipaj al Politiei de Frontiera Olt a gasit luni dimineata, pe malul fluviului Dunarea, cadavrul unui barbat in virsta, sub un atelaj rasturnat. Comisia de cercetare care s-a deplasat la fata locului a stabilit ca Nicolae Doditoiu, de 66 de ani, din comuna Vadastra-Olt, a incercat sa coboare digul de protectie cu atelajul incarcat cu material lemnos pe o portiune neamenajata corespunzator pentru circulatie.

Un mehedintean a fost lovit de un rapid

Un batrin, de 82 de ani, din localitatea mehedinteana Izvorul Birzii, a murit luni seara dupa ce a fost lovit de trenul rapid 692, Timisoara Nord-Bucuresti Nord, in dreptul unei bariere din comuna Simian. Ion Luca se intorcea de la un parastas impreuna cu fratele sau. In dreptul trecerii, batrinul a traversat fara sa se asigure, desi bariera era coborita. Se pare ca Ion Luca nu a auzit strigatele fratelui sau si nici avertizarea mecanicului trenului care se apropia, fiind lovit in plin, decedind pe loc. Politistii mehedinteni efectueaza cercetari pentru a stabili cauzele si imprejurarile in care s-a produs tragicul eveniment.

Urmarit general prins la furat in SUCPI

Un urmarit general cautat de un an si jumatate de politisti a fost prins dupa ce a furat citeva filme foto din SUCPI.

Agentii de paza ai Complexului Comercial SUCPI din Craiova au surprins in flagrant, luni dupa-amiaza, un tinar care furase de la un stand un set de zece filme foto, in valoare de 600.000 de lei. Individul a fost predat unei patrule de jandarmi, care l-a condus la Sectia 3 Politie Craiova. Atit jandarmilor, cit si politistilor, hotul le-a spus ca se numeste Nicolae Dumitru, are 36 de ani si locuieste in Pitesti, insa fara sa le prezinte vreun act de identitate. In urma verificarilor, oamenii legii au constatat ca individul isi daduse o identitate falsa. Locuia, intr-adevar, in Pitesti, dar se numea Florinel Daniel Paun si are 37 de ani. Individul si-a dat o identitate falsa fiindca avea un motiv serios: era dat in urmarire generala din 28 octombrie 2002, intrucit se sustragea executarii unei pedepse de 800 de zile de inchisoare, pentru comiterea infractiunii de inselaciune.

In prezent, Florinel Daniel Paun este in arestul politiei doljene, intocmindu-i-se dosar penal si pentru savirsirea infractiunilor de furt si fals privind identitatea.

Viol la Motatei

O batrina de 67 de ani, din comuna doljeana Motatei, a fost victima unui viol. Un barbat, deocamdata neidentificat, a patruns in noaptea de duminica spre luni in locuinta Auricai B., care locuia singura. Individul a batut-o crunt pe batrina, apoi a intretinut relatii sexuale cu ea, impotriva vointei acesteia. Luni dimineata, victima a depus o plingere la Postul de Politie Motatei. „Cercetarile pentru identificarea si prinderea faptuitorului sint in derulare, deocamdata nefiind stabilit autorul“, a precizat comisarul-sef Iancu Bita, seful Serviciului cabinet din cadrul Inspectoratului Judetean de Politie Dolj.

Gazeta de Sud este un ziar independent care are ca scop sprijinirea comunităţii oltenilor şi a valorilor acesteia. În cei 24 de ani de existenţă, a devenit cel mai citit cotidian regional din România.
Exit mobile version