17 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalParuiala intre femei pentru un loc de parcare

Paruiala intre femei pentru un loc de parcare

O craioveanca a ajuns luni dupa-amiaza la spital dupa ce s-a batut cu administratoarea unui supermarket din Calea Bucuresti. Rodica Croitoru, de 54 de ani, mama a doi copii, se intorcea luni dupa-amiaza, in jurul orei 15.00, acasa, la blocul T 11. Femeia s-a suparat foarte tare cind a vazut ca locul din spatele blocului, unde isi parca de regula autoturismul personal, era ocupat de o masina a firmei care aproviziona supermarketul Armin de la parterul blocului respectiv si s-a gindit sa ceara socoteala reprezentantilor firmei.

„Am gasit intrarea spre locul meu de parcare blocata de una dintre masinile proprietarului si i-am cerut sa se dea la o parte ca sa-mi pot parca masina. Atunci patronul impreuna cu sotia si cumnata acestuia s-au repezit la mine si m-au batut“, sustine Rodica Croitoru. Dupa cele intimplate, femeia a anuntat politia, apoi s-a internat pentru ingrijiri medicale in Spitalul de Urgenta Craiova. In plingerea depusa la Sectia 3 de Politie, Rodica Croitoru sustine insa ca ar fi fost agresata doar de asa-zisa sotie a patronului societatii respective, Mariana Galan, care este de fapt administratoarea supermarketului Armin.

Patronul are autorizatie

La rindul ei, Mariana Galan recunoaste ca a avut o altercatie cu Rodica Croitoru, insa spune ca nu a lovit-o decit ca sa se apere. „Uitati-va la mine ce voinica sint. Daca imi puneam mintea cu ea, o nenoroceam. Eu, in schimb, nu am facut altceva decit sa suport jignirile si cuvintele greu de reprodus pe care mi le-a adresat. Pina in momentul in care s-a repezit la mine si m-a lovit. Nu puteam sa stau cu miinile in sin. A trebuit sa ma apar si atunci am dat si eu“, sustine ea aratindu-si antebratul bandajat cu degetele imobilizate in atele, dar si vinataia de linga cot.

Conflictul intre Rodica Croitoru si reprezentantii supermarketului de la parterul blocului T 11 este mai vechi. Femeia a facut mai multe reclamatii la Primaria Craiova, prin care solicita ca firmei respective sa nu-i fie eliberata autorizatie pentru infiintarea unei terase la parterul blocului, pe motiv ca un asemenea local ar deranja linistea locatarilor blocului. Pina una-alta, politistii sustin ca patronul are deja autorizatie pentru amenajarea terasei chiar in spatiul in care Rodica Croitoru isi parca masina. Politia continua cercetarile.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS